Meditație 23 Iulie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 84
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1154-23-iulie-2]23 Iulie (2)[/url]
„Este drept să gîndesc astfel despre voi toţi, fiindcă vă port în inima mea, întrucît, atît în lanţurile mele cît şi în apărarea şi întărirea Evangheliei, voi sînteţi toţi părtaşi aceluiaşi har.” Fil.1:7


Viata nu a fost destinata sa fie o calatorie solitara! Cel ce ne-a creat, nu a intentionat sa ne parcurgem drumul vietii fara a avea împreuna cu noi prieteni şi tovarasi de calatorie. Mai devreme sau mai tîrziu, în viata vom descoperi si noi acest maret adevar, iar cu cît va fi mai devreme, cu atît va fi mai bine!
Fiindca Împaratia lui Dumnezeu înainteaza printr-o retea de relatii si prietenii, un loc în care avem nevoie unul de altul este slujirea din Biserica. Constient de acest fapt, apostolul Pavel i-a considerat pe credinciosii din jurul sau prieteni si colaboratori pentru vestirea Evangheliei lui Hristos.
El stia cît de importanti au fost credinciosii din Filipi pentru slujirea pe care el a împlinit-o, cum acesti frati si surori de credinta l-au încurajat în viata crestina si cum la rîndul lui si el a fost o încurajare pentru ei.
Ca si crestini, noi sîntem o familie spirituala. Findca apostolul Pavel a experimentat aceasta partasie împreuna cu membrii bisericii din Filipi, el a multumit lui Dumnezeu pentru ca a fost o vreme cînd i-a cunoscut si a avut privilegiul sa lucreze împreuna cu ei.
Deoarece si noi avem nevoie de prieteni si sustinatori care sa ne fie alaturi pe drumul credintei, Dumnezeu aduce si în viata noastra oameni care sa ne încurajeze si sa ne sustina în umblarea noastra cu Domnul, pentru care si noi sa fim o binecuvîntare.
Ai pe cineva în viata ta care sa-ti fie prieten si sustinator adevarat? Multumeste-i astazi lui Dumnezeu pentru acea persoana. Iar daca stii pe cineva care are nevoie de tine ca sa-i fii prieten si colaborator, întinde-i o mîna de ajutor!
MULTUMESTE-I ASTAZI LUI DUMNEZEU PENTRU PRIETENII SI SUSTINATORII TAI SI FA-TI TIMP SA ÎNCURAJEZI PE CINEVA CARE ARE NEVOIE DE PRIETENIA TA!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Iulie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri, și caută neprihănirea, evlavia, credința, dragostea, răbdarea, blândețea. ( 1 Timotei 6:11 )