Meditație 18 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 77
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1159-18-iulie]18 Iulie [/url]
„Vai de cei ce numesc răul bine, şi binele rău, care spun că întunericul este lumină, şi lumina întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceaţă, şi dulceaţa în loc de amărăciune!” Isaia 5:20



Astazi traim într-o societate care în fiecare zi asteapta lucruri mai bune de la ziua de mîine. În pofida acestei asteptari, lucrurile pe care le primim nu sînt însa totdeauna mai bune decît cele pe care deja le avem.
De  aceea, pentru cei ce gîndesc în acest fel este foarte greu sa creada ca ceea ce a fost scris cu mii de ani în urma mai poate fi valid si pentru zilele noastre.
Cu toate acestea, as dori sa te asigur ca cele 10 porunci, desi au fost date lui Moise cu mii de ani în urma sînt mai actuale si mai relevante decît ziarul care ne prezinta stirile de azi.
Fiindca cele 10 porunci nu au fost date de Moise, sau de vreo alta persoana, ci de Dumnezeu însusi, acestea nu sînt abolite, ci absolute, descoperindu-ne chiar inima si caracterul lui Dumnezeu.
Marea problema a oamenilor din zilele noastre este însa faptul ca acestia nu vor sa li se porunceasca ceea ce trebuie sa faca. Ei doresc sa aiba propria lor norma de viata, traind dupa standardele pe care ei si le fixeaza. De aceea deviza societatii în care traim este: „totul este o chestiune de alegere!”
Este trist ca cei mai multi oameni considera cele 10 porunci doar o lista de „nu fa cutare lucru”, interdictii care sînt destinate sa împiedice tot ceea ce este amuzant si distractiv. Iar Dumnezeu este perceput ca un ucigas cosmic al bucuriei; unul care încearca sa anihileze toti oamenii dupa aceleasi standarde.
Cele 10 porunci sînt însa departe de a fi numai o lista cu interdictii; ele ne prezinta cadrul în care putem gasi adevarata fericire si împlinire.
Traind într-o societate „Burger King”, dorim ca toate lucrurile sa se petreaca dupa standardele noastre. Planurile lui Dumnezeu sînt însa mult mai marete decît ne putem închipui. De aceea pentru a arata celor de lînga noi ce se întîmpla atunci cînd urmam planul lui Dumnezeu, trebuie sa împlinim cu supunere si ascultare toate directivele Lui.
Iar cînd cei din jur vor vedea lucrarea pe care Dumnezeu a facut-o în viata noastra, îsi vor dori aceeasi împlinire, pace si bucurie pe care o vad în noi!
PUNE ADEVARUL CUVÎNTULUI LUI DUMNEZEU PE PRIMUL LOC AL VIETII TALE, PENTRU CA SI ALTII SA VADA ÎMPLINIREA , PACEA SI BUCURIA PE CARE DUMNEZEU O POATE OFERI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine dintre voi este înțelept și priceput? Să-și arate, prin purtarea lui bună, faptele făcute cu blândețea înțelepciunii! ( Iacov 3:13 )