Meditație 16 Iulie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 90
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1161-16-iulie-2]16 Iulie (2)[/url]
„Domnul Se va lupta pentru voi; dar voi, staţi liniştiţi.” Ex.14:14



Marele misionar David Livingston a spus: „atîta vreme cît îmi este Cineva înainte, sînt gata sa merg oriunde aş fi trimis!”
Atunci cînd este vorba despre relatia noastra cu Hristos, Dumnezeu asteapta aceeasi atitudine si de la fiecare dintre noi. Cînd în viata unui credincios exista crestere spirituala, calea pe care acesta ar trebui sa mearga este numai înainte, pe urmele lui Hristos!
De aceea, cînd ajung în mijlocul necazurilor, cei credinciosi nu renunta şi nici nu dau înapoi, ci se avînta spre ceea ce este înainte, actionînd în numele şi în puterea lui Hristos.
Ceea ce ne face sa sovaim sau sa ne întoarcem înapoi spre pacat este numai teama si necredinta din inima noastra.
Pentru ca Dumnezeul nostru este Dumnezeul lucrurilor imposibile, El dă putere celor ce-i rămîn credincioşi să înainteze chiar şi în timpul celor mai severe împotriviri. Cum a luptat pentru poporul Israel, nimicind armata egiptenilor, Dumnezeu este gata sa lupte si pentru tine.
Fiindca Dumnezeu a pregatit drumul înaintea lui Moise si a poporului Israel ca sa treaca Marea Rosie ca pe uscat; tot ceea ce ei au trebuit sa faca a fost doar sa paseasca înainte, mergînd prin credinta.
De aceea, ori de cîte ori vei ajunge într-o situatie ca cea prin care a trecut poporul Israel la Marea Rosie, sau în mijlocul unor încercari despre care crezi ca nu mai exista nicio scapare, adu-ti aminte ca Dumnezeu este gata sa desparta apele si din viata ta si sa lupte si pentru tine, ca sa-ti croiasca un drum pe care sa înaintezi  prin credinta. Hotaraste sa-L urmezi pe El si vei vedea cum apele care erau aproape sa te înghita, se vor desparti ca sa-ti pregateasca o cale sigura.
Pentru a trai aceasta binecuvîntare, formula este foarte simpla: în primul rînd crede în Dumnezeu cu toata inima ta si apoi urmeaza-L pe Hristos calcînd pe urmele Lui.
Ai vazut vreodata cum Dumnezeu desparte apele învolburate ale încercarilor ca sa-ti pregateasca un drum pe care sa pasesti mergînd ca pe uscat? Daca ai trait aceasta binecuvîntare, cere-i lui Dumnezeu sa-ti daruiasca aceeasi masura de credinta, ca sa poti retrai aceeasi experienta si astazi!
CREDE ÎN DUMNEZEU CU TOATA INIMA TA SI URMEAZA-L PE HRISTOS ÎN ASCULTARE DEPLINA!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Iulie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fericirea e în noi, niciodată în jurul nostru!