Meditație 11 Iulie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 85
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1166-11-iulie-2]11 Iulie (2)[/url]
„De îndată ce a fost botezat, Isus a ieşit afară din apă. Şi în clipa aceea cerurile s-au deschis, şi a văzut pe Duhul lui Dumnezeu pogorîndu-Se în chip de porumbel şi venind peste El. Şi din ceruri s-a auzit un glas, care zicea: “Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea. Atunci Isus a fost dus de Duhul în pustie, ca să fie ispitit de diavolul.” Mat.3:16-17,4:1.
Cînd Domnul Isus a fost botezat de Ioan în rîul Iordan, cerul a depus o marturie extraordinara. Dumnezeu l-a prezentat pe Fiul Sau cu un mesaj venit din ceruri, iar Duhul Sfînt s-a coborît peste Domnul Isus venind din cer în chip de porumbel.
Dupa acest moment înaltator, petrecut la începutul slujirii publice a Domnului Isus, ne-am astepta sa urmeze şi o mare ispitire din partea diavolului, nu-i asa?
Aceasta este exact si ceea ce s-a întîmplat, fiindca de multe ori diavolul ne ataca imediat dupa ce am avut o mare biruinta spirituala. Diavolul stie ca triumful ne face mai vulnerabili si ne ataca pentru a ne face sa pierdem binecuvîntarea pe care am primit-o în momentele de biruinta si înaltare.
Îl putem învinge însa pe Satan, numai atunci cînd ne protejam viata purtînd armura spirituala pe care ne-o prezinta Sfînta Scriptura!
Datorita acestui fapt, în aceasta zi te îndemn sa te rogi lui Dumnezeu sa-ti dea armura lui completa: centura adevarului, platosa neprihanirii, rîvna Evangheliei pacii, scutul credintei, coiful mîntuirii si sabia Duhului, pe care sa o porti în fiecare zi.
Si Domnul Isus cînd a fost dus în pustie dupa botezul Sau, unde a fost ispitit de Diavol a purtat aceasta armura. Cînd Satan a venit sa-L atace, Domnul Isus si-a folosit scutul credintei si sabia Cuvîntului Scripturii. Desi Satan a folosit pentru a-L ataca trei sageti, Domnul Isus l-a înfrînt de fiecare data!
Asemenea Domnului Isus si tu poti avea biruinta asupra atacurilor pe care Diavolul le îndreapta  împotriva vietii tale în aceasta zi. De aceea, rugaciunea mea este sa profiti de armura care îti este oferita de Dumnezeu, ca sa poti cîstiga fiecare batalie pentru slava Lui.
FII ÎMBRACAT CU ARMURA SPIRITUALA OFERITA DE DUMNEZEU, PENTRU CA SA ÎNVINGI ORICE ATAC PE CARE SATAN ÎL ÎNDREAPTA ASUPRA VIETII TALE!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Iulie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit.