Meditație 05 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 85
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1172-05-iulie]05 Iulie [/url]
 „Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.” 1 Tes.5:18



Ca urmasi ai lui Hristos, fiecare dintre noi avem nadejdea ca vom petrece vesnicia împreuna cu El, în acea Împaratie care nu se clatina!
Ca sa ne pregatim pentru aceasta binecuvîntare, noi ar trebui sa traim şi o viata de recunostinta astazi si în fiecare zi.
Desi multi oameni vorbesc despre multumire si recunostinta, în realitate, cei ce cunosc dimensiunile recunostintei asteptate de Domnul Isus si traiesc împlinind aceasta responsabilitate sînt tot mai putini.
Iata însa ce-am vrut sa spun atunci cînd am vorbit despre o viata de recunostinta. Atunci cînd David spune: voi binecuvînta pe Domnul în orice vreme si lauda Lui va fi totdeauna în gura mea, el ne prezinta de fapt o lungime si o adîncime a măsurii multumirii si a recunostintei pe care trebuie s-o exprimam în închinare înaintea lui Dumnezeu.
Noi trebuie sa-L binecuvîntam pe Dumnezeu, sa-i dam slava si sa-I aducem multumiri pentru toate lucrurile, în asa masura, încît nici eternitatea sa nu ne fie o limita pentru lungimea si adîncimea închinarii noastre.
Urmarind actul închinarii asa cum ne este prezentat în cartea Psalmilor, îl gasim pe psalmist slavindu-L pe Dumnezeu, înaltat în sferele ceresti, sau continuîndu-si lauda fiind coborît pîna în Sheol. Pe mare sau înaltat printre nori, pe munti sau în desert, în orice loc, psalmistul a avut aceeasi atitudine de închinare, plîngînd înaintea lui Dumnezeu cu multumire în ziua suferintei, sau saltînd de bucurie si recunostinta în ziua biruintei.
Chiar si în momendele de furie, de frustrare, de deznadejde si dezamagire, el le-a transformat în cele mai înaltatoare clipe de închinare. Viata lui a fost mare, fiindca a transformat fiecare  experienta prin care a trecut, într-o oportunitate de a multumi lui Dumnezeu pentru ceea ce i se întîmpla.
Pentru o persoana recunoscatoare, întreaga lume devine un sanctuar, iar fiecare experienta devine o oportunitate pentru a-L înalta pe Hristos. Cînd atingi aceste dimensiuni ale închinarii si sufletul tau va fi înaltat si vei fi gata sa-I multumesti lui Dumnezeu în toate împrejurarile vietii.
FII MULTUMITOR LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE CIRCUMSTANTELE VIETII!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu.