Meditație 04 Iulie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 79
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1173-04-iulie-1]04 Iulie (1)[/url]
„Fiindcă am primit dar o împărăţie, care nu se poate clătina, să ne arătăm mulţumitori, şi să aducem astfel lui Dumnezeu o închinare plăcută, cu evlavie şi cu frică…”Evrei 12:28
Cum ar trebui sa raspundem noi cei credinciosi, fata de acest minunat dar oferit de Dumnezeu: „o împaratie care nu se clatina?” Si cum ar trebui oare sa ne aratam multumirea fata de aceasta binecuvîntare?
Eu cred ca ne putem arata multumirea fata de acest dar oferit de Dumnezeu, traind vesnicia aici si acum! Dar cum se poate trai în acest fel?
În primul rînd cei ce traiesc vesnicia aici si acum au o atitudine de asteptare continua. De aceea, fiecare credincios ar trebui sa traiasca la cel mai înalt nivel spiritual si cu emotie si anticipare sa astepte reîntoarcerea lui Hristos. Pentru a ne asigura de acest eveniment, însusi Domnul Isus ne spune :” Cel ce adevereşte aceste lucruri, zice: “Da, Eu vin curând.” Ap.22:20
Aceasta declaratie ne arata ca venirea Domnului Isus poate fi în orice vreme si se poate întîmpla rapid si deodata. Unul dintre prietenii mei (Adrian Roger), a spus: „Noi ar trebui sa traim ca si cum Hristos a murit ieri, a înviat azi dimineata si se va întoarce dupa amiaza!”
De aceea cînd ne trezim în fiecare dimineata ar trebui sa spunem: „Doamne cred ca astazi este ziua cînd te voi vedea venind pe norii cerului !” Daca îti vei trai fiecare zi cu aceasta asteptare, te asigur ca aceasta credinta îti va transforma gîndirea si te va determina sa traiesti cu entuziasm si cu bucurie indiferent de ceea ce ti se întîmpla. Aceasta atitudine îti transforma viata, fiindca îti ofera o noua perspectiva asupra lucrurilor de aici cît si asupra viitorului.
Aceasta înseamna ca indiferent de ceea ce ti se întîmpla si indiferent de situatiile prin care trebuie sa treci, ca si copil al lui Dumnezeu, ai un punct de rezistenta. Iar acest centru de siguranta si echilibru al vietii tale, este nadejdea vesniciei pe care o vei petrece cu Hristos!
NU TE LASA INFLUENTAT DE LUCRURILE DE AICI SI ACUM, CI TRAIESTE-TI VIATA ÎN LUMINA VESNICIEI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Iulie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi. ( Iacov 4:7 )