Meditație 22 Iunie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1185-22-iunie-1]22 Iunie (1)[/url]
„Căci cînd eram încă fiu la tatăl meu, şi fiu gingaş şi singur la mama mea, el mă învăţa atunci, şi-mi zicea: “Păstrează bine în inima ta cuvintele mele, păzeşte învăţăturile mele, şi vei trăi!” Prov.4:3-4



Cu toate ca prin cartea Proverbelor Solomon ne învata cum arata o familie înteleapta, în vîltoarea evenimentelor de fiecare zi este mult mai usor sa operam în regim de pilot automat, decît sa-i implicam pe toti cei din familiile noastre.
Daca noi ca parinti nu-i învatam pe copiii nostri, atunci cine îi va învata cum sa confrunte evenimentele vietii?
Copii tai vor fi influentati de cineva. Daca nu esti tu cel la care ei apeleaza pentru a primi sfaturi, atunci îti spun ca ar trebui sa-ti iei mai în serios slujba de parinte.
Lumea de astazi nu este un loc confortabil în care sa-ti cresti copiii, fiindca în societatea în care traim, copiii sînt bombardati continuu cu presiuni ce vin din afara care îi expun la situatii ce apar în viata lor mult mai devreme decît ar trebui sa fie. Copii sînt bombardati cu imagini pe care ca parinti nu ati dori ca ei sa le vada si cu situatii pe care ati dori ca ei sa nu le cunoasca.
Daca în aceste momente de confruntare nu esti lînga copiii tai ca sa le arati calea cea buna, ei vor îmbratisa ca optiune pentru viata lor caile lumii.
Dar care este cel mai bun mod de a-L prezenta pe Hristos copiilor Tai? Pentru a-L arata pe Hristos copiilor tai, cauta mai întîi sa-L cunosti pe Hristos în mod personal, apoi petrece un timp cu Tatal tău ceresc în fiecare zi si fa din aceste experiente o prioritate a vietii tale.
Dupa ce tu însuti ai trait aceste experiente, abia atunci vei avea posibilitatea sa arati si copiilor tai ca în Hristos ai gasit adevarata împlinire si pace, transmitîndu-le si lor din mostenirea dragostei si a harului lui Dumnezeu.
Fii un tata si o mama care sa traiti în acest fel si într-o zi copiii vostri vor fi mîndri de voi, numindu-va parinti binecuvîntati!
FIINDCA ÎN DECIZIILE VIETII COPIII TAI VOR FI INFLUENTATI DE CINEVA, ASIGURA-TE CA ACEA PERSOANA EST TU!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Iunie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudați pe Domnul, căci este bun, căci în veac ține îndurarea Lui! ( Psalmii 136:1 )