Meditație 15 Iunie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1192-15-iunie-2]15 Iunie (2)[/url]
„Ba încă, şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al cunoaşterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să cîştig pe Hristos…” Fil.3:8



Prin capitolul 3 al epistolei pe care apostolul Pavel a scris-o Filipenilor, descoperim ca adevarata fericire vine printr-o relatie corecta cu Hristos.
Desi apostolul Pavel a scris aceasta epistola din temnita, luînd în considerare ceea ce el a scris, descoperim ca închisoarea nu i-a putut întemnita spiritul.
Fiindca a gasit adevarata libertate prin Hristos, el nu a lasat ca circumstantele vietii sa-i afecteze atitudinile si sa-i înlantuiasca spiritul.
Din pacate, astazi sînt tot mai putini crestini care cunosc acest fel de bucurie pe care a avut-o apostolul Pavel. De aceea tot mai multi credinciosi îsi parcurg drumul vietii cu buza de jos a gurii lasata în jos!
În loc sa îl înalte pe Dumnezeu  în închinare, acestia murmura. Iar atunci cînd trebuie sa-L slaveasca pe Dumnezeu, sînt bosumflati! Satana ne ataca de multe ori în acest domeniu al bucuriei, fiindca stie ca bucuria Domnului este taria noastra.
De aceea as dori sa-ti spun ca daca îl cunosti pe Domnul, poti avea aceeasi bucurie pe care a avut-o si apostolul Pavel. Dupa cum poti vedea, apostolul Pavel a stiut ca bucuria adevarata nu tine de circumstantele exterioare, ci este o bucurie interioara a inimii, care vine dintr-o relatie corecta cu Hristos.
Aceasta bucurie este ceva mult mai adînc decît o reactie fata de anumite împrejurari. Este un  alt mod de a aborda viata si a privi la viitor. Aceasta înseamna a privi viata si viitorul într-un mod pozitiv, optimist si plin de speranta. Iar acest fel de bucurie se poate gasi numai într-o relatie corecta cu Hristos!
NU LASA CIRCUMSTANTELE SA-TI STABILEASCA MASURA BUCURIEI PE CARE O TRAIESTI ÎN VIATA !


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Iunie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci mare este bunătatea Lui față de noi, și credincioșia Lui ține în veci. Lăudați pe Domnul!