Meditație 26 Mai (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1212-26-mai-1]26 Mai (1)[/url]
„Ci cît sînt de sus cerurile faţă de pămînt, atît este de mare bunătatea Lui pentru cei ce se tem de El; cît este de departe răsăritul de apus, atît de mult depărtează El fărădelegile noastre de la noi.” Ps.103:11-12
Unul dintre cele mai frecvente trucuri pe care Satana îl foloseşte pentru a-i descuraja pe creştini este încercarea de a-i convinge că păcatele nu le sînt iertate, cu toate că Dumnezeu a promis aceasta prin Cuvîntul Său.
Dacă te încrezi în Domnul Isus, ca Mîntuitor personal, îţi dai repede seama că acest sentiment de incertitudine - că eşti sau nu eşti iertat - nu vine de la Dumnezeu, ci direct de la diavolul!
Mulţi creştini care deşi pot cita versete care vorbesc despre iertarea lui Dumnezeu, simt remuşcare faţă de păcatele pe care le-au săvîrşit şi chiar le şi mărturisesc înaintea lui Dumnezeu şi se depărtează de ele, dar în adîncul inimii lor încă nu cred că au fost iertaţi deplin.
După cum puteţi vedea, Satana vrea să ne reamintească trecutul şi păcatele săvîrşite, pentru a le folosi ca să ne dovedească că Dumnezeu nu ne poate ierta sau restaura viaţa. Acest atac al diavolului ar trebui însă să fie pentru noi nu un prilej de şovăire, ci  o provocare pentru a ne încrede şi mai mult în promisiunile lui Dumnezeu şi a ne bizui cu şi mai multă tărie pe dragostea Sa.
Prin versetele biblice de astăzi, Cuvîntul lui Dumnezeu ne spune că Dumnezeu nu numai că ne iartă păcatele, dar le şi îndepărtează complet dinaintea Lui.
Pentru că acest concept este greu de înţeles de fiinţa umană, de aceea, de multe ori ne facem griji şi mai degrabă ridicăm întrebări cu privire la iertare, în loc să o acceptăm.
Îţi mai faci griji cu privire la păcatele din trecutul vieţii tale? Îţi ceri iertare, dar încă nu te simţi eliberat şi nici n-ai scăpat total de vinovăţie? Dacă trăieşti această povară a incertitudinii, te îndemn ca în această zi să arunci asupra lui Dumnezeu toate aceste îndoieli şi să te odihneşti deplin în promisiunea iertării divine!
GĂSEŞTE-ŢI PACEA ŞI ELIBERAREA ÎN PROMISIUNILE LUI DUMNEZEU, CARE TE ASIGURĂ CĂ PĂCATELE ÎŢI SÎNT IERTATE!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Mai (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Eu sunt sărac și lipsit: grăbește să-mi ajuți, Dumnezeule! Tu ești ajutorul şi Izbăvitorul meu: Doamne, nu zăbovi! ( Psalmii 70:5 )