Meditație 23 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1215-23-mai]23 Mai [/url]
„….Dumnezeu stă împotriva celor mîndri, dar dă har celor smeriţi.” Supuneţi-vă dar lui Dumnezeu. Împotriviţi-vă diavolului, şi el va fugi de la voi.” Iacov 4:6-7



În capitolul 9 al cărţii Neemia, îi găsim pe cei din Iuda postind, rugîndu-se şi apropiindu-se de Dumnezeu cu umilinţă şi sinceritate. Nu au mai ţinut la ceea ce ei considerau a fi, ci au venit înanintea lui Dumnezeu mărturisindu-şi păcatele şi cerînd iertare.
Atunci cînd venim înaintea Lui cu umilinţă şi recunoaştem o totală dependenţă de El, Dumnezeu primeşte închinarea noastră.
Cum te simţi atunci cînd ai de-a face cu un om mîndru şi arogant? Cei mai mulţi dintre noi, atunci cînd întîlnim oameni plini de ei înşişi care urmăresc doar interesele lor, ne simţim frustraţi, nu-i aşa?
Este regretabil faptul că în societatea de astăzi, zdrobirea personală este considerată o slăbiciune. Înaintea lui Dumnezeu, zdrobirea personală exprimă însă tăria pe care care o avem în El. Cînd venim înaintea lui Dumnezeu şi ne dezbrăcăm de haina mîndriei şi a egoismului, primim o putere incomensurabilă pentru a continua lucrarea pe care o facem pentru Dumnezeu.
De fapt, atunci cînd ne apropiem de Dumnezeu în acest fel, devenim mult mai puternici şi mult mai capabili pentru a ne împlini orice slujire.
Ce se poate spune despre tine? Esti stăpînit de mîndrie? Nu trebuie neapărat să fii arogant sau plin de fală, ca să fii etichetat a fi un om mîndru. Mîndria înseamnă pur şi simplu  a spune „NU” lui Dumnezeu, considerînd planurile personale mai bune.
De aceea, cere-i lui Dumnezeu în această zi ca să te ajute să vii înaintea Lui cu o inimă zdrobită şi cu un duh smerit, ca să poţi primi astfel o nouă măsură de putere din partea lui.
DACĂ DOREŞTI PUTERE SPIRITUALĂ, UMILINŢA ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU ESTE UN FACTOR ESENŢIAL!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Plata păcatului este moartea