Meditație 21 Mai (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1217-21-mai-1]21 Mai (1)[/url]
„Ei le-au zis: “Duceţi-vă de mîncaţi cărnuri grase şi beţi băuturi dulci, şi trimiteţi cîte o parte şi celor ce n-au nimic pregătit, căci ziua aceasta este închinată Domnului nostru; nu vă mîhniţi, căci bucuria Domnului va fi tăria voastră.” Neemia 8:10



Un cîntec vechi spune că „timpul zboară foarte repede atunci cînd te distrezi”, iar în această declaraţie eu cred că există mult adevăr!
Cînd lucrurile nu merg în direcţia pe care ne-o dorim sau cînd suntem plictisiţi, timpul pare să încetinească, ajungînd parcă în punctul de a se opri. Atunci însă cînd ne umplem viaţa cu lucruri care ne bucură, timpul zboară. Acest lucru cred că este valabil pentru fiecare dintre noi.
Neemia ne spune că „Bucuria Domnului este tăria noastră!” (Neemia 8:10). Acest fapt ne arată că în părtăşia cu Domnul, cei credincioşi sînt încurajaţi şi întăriţi. De aceea, acesta ar trebui să fie motivul slujirii noastre, iar slăvirea lui Dumnezeu să fie scopul pentru tot ceea ce facem.
Din păcate, atunci cînd nu mai sîntem în părtăşie cu Hristos şi întrerupem legătura cu El, pierdem bucuria de a sluji. Cînd ajungem în această situaţie, a sluji şi a ne închina înaintea lui Dumnezeu, devine o sarcină de temut şi evenimente care se petrec cu încetinitorul.
Atunci însă cînd avem o vie părtăşie cu Hristos şi venim la închinare pregătiţi să îi slujim lui Dumnezeu, sîntem plini de bucurie, iar timpul trece atît de repede, încît nici nu ne dăm seama cînd au trecut cîteva ore.
Fiindcă Dumnezeu ne-a promis că va fi tăria noastră atunci cînd rămînem în Hristos, rugăciunea mea pentru tine în această zi este ca Dumnezeu să te ajute să poţi avea o mare bucurie în a-L sluji pe El, astăzi şi în fiecare zi!
CERE-I ASTĂZI LUI DUMNEZEU SĂ-ŢI REÎNNOIASCĂ MĂSURA BUCURIEI ŞI SĂ-ŢI DEA NOI PUTERI PRINTR-O VIE PĂRTĂŞIE CU EL!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Mai (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Trăiește clipa, și apreciază valoarea celor ce îți influențează viața! ( Anonim )