Meditație 17 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 94
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1221-17-mai-2]17 Mai (2)[/url]
„Nu ne vei înviora iarăşi, pentru ca să se bucure poporul Tău în Tine?” Ps.85:6
Dacă mi s-ar cere să definesc ceea ce este o trezire spirituală, aş spune că: „trezirea spirituală înseamnă a-L avea în viaţa ta pe Hristos, în plinătatea a ceea ce este El, şi a lucra pentru El, în plinătatea a ceea ce El poate să facă prin tine”. De aceea, tot ceea ce avem nevoie în viaţa personală şi în viaţa bisericii este plinătatea prezenţei şi a lucrării lui Hristos.
Dacă în această zi nu poţi spune că Hristos are stăpînire deplină asupra fiecărui domeniu al vieţii tale şi nu te foloseşte deplin în orice timp şi în orice slujire, atunci eşti un candidat pentru trezirea spirituală.
Acest fapt nu înseamnă numai o acceptare a propriei slăbiciuni, ci o recunoaştere sinceră a realităţii, fiindcă fiecare dintre noi avem nevoie de momente de trezire şi reînviorare spirituală.
Dacă în această zi doreşti cu toată stăruinţa ca Dumnezeu să facă o lucrare nouă în viaţa ta, am veşti bune pentru tine. Dumnezeu este gata şi aşteaptă să îţi trimită rîuri de apă vie, ca să-ţi aducă înviorarea pe care o aştepţi.
Trezirea spirituală nu este numai o sărbătoare trecută în calendarul bisericii, ci un eveniment real care se petrece în viaţa ta. Iar această experienţă poate fi trăită de oricine, în orice loc si în orice timp!
Înlocuieşte în versetul de astăzi pronumele personal de la persoana a-III-a plural „ne” cu pronumele personal la persoana a-I-a  singular „mă” şi în locul „poporului tău” scrie numele tău. În acest fel vei face din acest verset o rugăciune personală cu care să vii înaintea lui Dumnezeu, trăind o adevărată înviorare spirituală.
DUMNEZEU AŞTEAPTĂ CA SĂ REVERSE RÎURI DE APĂ VIE ŞI PESTE VIAŢA TA!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine are urechi să asculte ce zice bisericilor Duhul: „Celui ce va birui îi voi da să mănânce din pomul vieţii, care este în raiul lui Dumnezeu.”