Meditație 16 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 113
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1222-16-mai-2]16 Mai (2)[/url]
„Zidul a fost isprăvit în a douăzeci şi cincea zi a lunii Elul, în cincizeci şi două de zile.” Neemia 6:15
În mai puţin de două luni, lucrarea despre care unii din Iuda spuneau că este imposibilă, a devenit realitate! Sub conducerea lui Neemia, zidul din jurul Ierusalimului a fost transformat dintr-um morman de moloz, într-o structură solidă.
Lucrul cel mai important care merită însă să fie subliniat la terminarea acestei lucrări, este faptul că atunci cînd zidul a fost isprăvit, atît Neemia cît şi duşmanii lui Iuda au recunoscut că această lucrare a fost împlinită cu ajutorul lui Dumnezeu: „Cînd au auzit toţi vrăjmaşii noştri, s-au temut toate popoarele dimprejurul nostru; s-au smerit foarte mult, şi au cunoscut că lucrarea se făcuse prin voia Dumnezeului nostru.” Neemia 6:16
Cînd totul a fost gata, această lucrare a fost o expresie a ceea ce Dumnezeu a făcut.
Ştiţi că eu aş dori să fiu părtaş unei astfel de lucrări, despre care se spune că nu este ceva superficial, ci ceva supranatural? Al unei lucrări care nu poate fi explicată altfel decît prin afirmaţia: „Dumnezeu a făcut acest lucru !” ?
Cînd lucrarea pe care ne-a încredinţat-o Domnul Isus este împlinită în puterea Duhului Sfînt, cei ce o urmăresc, vor fi uimiţi de puterea Dumnezeului pe care îl slujim. Iar ori de cîte ori se întîmplă acest lucru, Domnul Isus este înălţat şi glorificat!
Dacă vrei ca în această zi să fii părtaş unei astfel de lucrări, mai întîi roagă-te lui Dumnezeu spunînd : „Doamne, umple şi inima mea cu prezenţa Duhului Sfînt şi foloseşte-mă cu putere în orice slujire pe care o doreşti.” Apoi, fii pregătit, fiindcă El te va folosi într-un mod în care nici nu te-ai gîndit!
DUMNEZEU AŞTEAPTĂ SĂ FACĂ LUCRURI MARI PRIN TINE!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Preaiubiților, vă sfătuiesc ca pe niște străini și călători, să vă feriți de poftele firii pământești, care se războiesc cu sufletul. ( 1 Petru 2:11 )