Meditație 13 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 92
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1225-13-mai-2]13 Mai (2)[/url]
“Ferice va fi de voi cînd, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni, şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră! Bucuraţi-vă şi înveseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe proorocii, care au fost înainte de voi. „ Mat.5:11-12
Cu totii ştim că vorbele ne pot răni, iar acuzaţiile neadevărate şi minciunile care se răspîndesc despre noi, ne pot face să ne pierdem vitalitatea fizică şi puterea spirituală.
Aşa cum ne este descoperit în capitolul 6 al cărţii Neemia, aceasta au intenţionat şi acuzatorii lui Neemia, atunci cînd au răspîndit acuzaţii grave împotriva lui. Deşi nu a avut cuvintele Domnului Isus, care să-l întărească în faţa acestor acuzaţii, Neemia a cunoscut un principiu foarte important: „dacă lucrezi pentru Dumnezeu şi cineva îţi adresează acuzaţii false, acesta este un semn de binecuvîntare, nu de blestem!”
Acelaşi adevăr l-a rostit şi Domnul Isus, atunci cînd a spus: „dacă cineva vă vorbeşte de rău, bucuraţi-vă, fiindcă răsplata voastră este mare în ceruri!”
Se poate ca în această zi să fii şi tu acuzat pe nedrept, pentru lucrarea pe care o faci pentru Domnul. Sau, se poate ca cineva să te vorbească de rău şi să răspîndească despre tine lucruri neadevărate. Dacă ţi se întîmpla aşa ceva, aminteşte-ţi că, în aceste situaţii, te poţi bucura în Domnul !
La fel ca şi Neemia, te poţi ridica deasupra zvonurilor, să-ţi continui cu credincioşie împlinirea slujirii care ţi-a fost încredinţată. Pentru a trăi această binecuvîntare, aminteşte-ţi îndemnul pe care ni-l dă scriitorul epistolei către Evrei, atunci cînd ne descoperă atitudinea pe care a avut-o Domnul Isus în ziua încercării : „Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit ruşinea, şi stă la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu.” Evrei 12:2
Uită-te la Domnul Isus, care a suferit persecuţii şi acuzaţii  nedrepte, şi continuă-ţi alergarea privind înainte, fără a te lăsa amăgit sau influenţat de ceea ce se spune despre tine.
ACUZAŢIILE FALSE SÎNT URMATE DE O MARE RĂSPLĂTIRE, ATUNCI CÎND LE SUPORŢI CU BUCURIE PENTRU HRISTOS!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Preţul măreţiei este responsabilitatea. (Sir Winston Churchill)