Meditație 11 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 88
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1227-11-mai-2]11 Mai (2)[/url]
„Toţi oamenii aceştia voiau să ne înfricoşeze, şi îşi ziceau: “Li se va muia inima, şi lucrarea nu se va face.” Acum, Dumnezeule, întăreşte-mă!” Neemia 6:9
Cred că pentru efortul lor, duşmanii lui Neemia ar trebui să primească nota 10. Dacă ameninţările cu violenţa nu l-au oprit pe Neemia din efortul depus pentru reconstrucţia zidului Ierusalimului, duşmanii săi au adoptat o altă tactică şi au încercat să-l calomnieze pe Neemia, răspîndind minciuni.
În acest fel ei s-au asemănat perfect cu cel ce este duşmanul nostru şi duşmanul lui Dumnezeu, pe care Domnul Isus l-a numit: „tatăl minciunii!” Ioan 8:44.
Minciuna pe care aceştia au folosit-o pentru calomnierea lui Neemia a fost un mare neadevăr. În auzul tuturor, aceştia au declarat: „Neemia, toată lumea ştie deja că intenţia ta este să devii regele Iudeii. Reconstruieşti zidul cetăţii Ierusalimului fiindcă eşti egomaniac. Faci toate aceste lucruri din interes şi vom spune regelui Persiei despre tine!”
Fiindcă duşmanii lui Neemia nu au reuşit prin ameninţări să-i învingă voinţa, au căutat să-l dărîme psihic, răspîndind zvonuri neadevărate. Iar pentru a atinge acest obiectiv, aceştia au recurs la cea mai veche armă de luptă folosită de Diavol, minciuna!
Promotorii acestor zvonuri au înflorit lucrurile, le-au prezentat într-o imagine deformată şi au răspîndit neadevăruri, lucrînd cu o normă întreagă. Cu toate acestea, Neemia nu s-a lăsat învins de toate acuzaţiile care i s-au adus. De aceea, după ce a răspuns acuzatorilor spunîndu-le: “Ce ai spus tu în scrisoare nu este; tu de la tine le născoceşti!”, Neemia s-a rugat lui Dumnezeu să-i dea putere, ca să poată termina lucrarea pe care o începuse.
Cu siguranţă că ai avut momente în viaţă cînd cineva a raspîndit lucruri neadevărate şi despre tine. Au fost persoane care au minţit şi au răspîndit neadevăruri despre tine, pentru a-ţi face rău.
Fiindcă ai trecut prin astfel de situaţii, lasă-mă în această zi să te întreb: i-ai iertat sau încă mai porţi amărăciune faţă de ei?
Dacă ai fost bîrfit, cere-i lui Dumnezeu putere pentru a-i ierta pe cei ce ţi-au greşit şi apoi roagă-te ca Dumnezeu să-ţi întărească mîinile ca să poţi termina lucrarea pe care El ţi-a încredinţat-o, fără a mai purta niciun fel de amărăciune în inima ta.
CERE-I PUTERE LUI DUMNEZEU  PENTRU A TE ÎMPOTRIVI ACUZAŢIILOR FALSE ŞI PENTRU A TERMINA LUCRAREA CARE ŢI-A FOST ÎNCREDINŢATĂ!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Educaţia este mişcarea din întuneric spre lumină. (Allan Bloom)