Meditație 10 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 88
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1228-10-mai-2]10 Mai (2)[/url]
„Isus S-a uitat ţintă la ei, şi le-a zis: “La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sînt cu putinţă.”Mat.19:26
Credinţa creştină este o credinţă căreia toate lucrurile îi sînt posibile. Însuşi apostolul Pavel mărturiseşte: „Pot totul în Hristos, care mă întăreşte!”(Fil.4:13), iar acesta ar trebui să fie şi modul de viaţă al fiecăruia dintre noi.
Atunci cînd ne-a mîntuit, Domnul Isus nu numai că ne-a înnoit inima, ci ne-a schimbat şi gîndirea şi modul cum privim şi abordăm viaţa.
Cu siguranţă că şi în viaţa noastră sînt momente gri, cînd ajungem atît de descurajaţi şi de jos din punct de vedere spiritual, încît uităm ce mai înseamnă a trăi împreună cu Hristos pe munte.
Cuvîntul lui Dumnezeu ne promite însă că prin toate aceste situaţii putem învinge descurajarea prin puterea biruinţei care ne este dată prin Hristos. Cînd îl cunoşti pe Hristos şi te încrezi deplin în El, atunci toate îţi sînt posibile. Nu mai contează ceea ce ţi s-a întîmplat în trecut sau care îţi este starea de spirit, cauzată de circumstanţele cu care te confrunţi în prezent. Dacă vii la Hristos, viaţa îţi este reînnoită!
De aceea, nu lăsa ca diavolul sau oricine altcineva să-ţi spună că acest lucru nu este posibil.
Dacă nu te-ai încrezut niciodată în Hristos pentru a primi mîntuirea, şi dacă încă nu eşti sigur că ai părtăşie cu El, în această zi te invit să crezi în Cel ce a murit pe cruce pentru tine. Pune-ţi credinţa în Hristos şi acceptă-L ca mîntuitor al vieţii tale şi vei descoperi că şi pentru tine toate lucrurile sînt posibile.
Dacă îl cunoşti pe El şi Hristos este Domnul vieţii tale, atunci mulţumeşte-i lui Dumnezeu pentru viaţa nouă pe care ţi-a dăruit-o şi pentru credinţa prin care toate lucrurile sînt posibile.
MULŢUMEŞTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU PUTEREA PRIN CARE ÎŢI TRANSFORMĂ ŞI ÎŢI RESTAUREAZĂ VIAŢA !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Toate lucrările Tale Te vor lăuda, Doamne! Și credincioșii Tăi Te vor binecuvânta. ( Psalmii 145:10 )