Meditație 09 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 81
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1229-09-mai]09 Mai [/url]
“Din ziua aceea, jumătate din oamenii mei lucrau, iar cealaltă jumătate era înarmată cu suliţe, cu scuturi, cu arcuri şi cu platoşe. Căpeteniile erau înapoia întregii case a lui Iuda.” Neemia 4:16
Dumnezeu aşteaptă ca fiecare credincios să fie productiv şi să aibă o viaţă roditoare, iar  în capitolul patru al cărţii Neemia avem un mare exemplu în acest sens.
După ce complotul prin care s-a încercat oprirea reconstrucţiei zidurilor Ierusalimului a fost descoperit, toţi cei din Iuda s-au întors să lucreze cu şi mai mult entuziasm şi dăruire. Chiar şi cei care nu participau activ la zidirea zidului Ierusalimului aveau armele pregătite şi erau gata de luptă, în cazul în care inamicul ar fi atacat.
Nimeni nu era nepăsător de ceea ce se întîmpla, ci toţi erau implicaţi activ pentru zidire şi/sau apărare.
Apostolul Pavel ne îndeamnă să ne angajăm în slujire în acelaşi mod, fiind tari, rămînînd neclintiţi şi sporind totdeauna în lucrul Domnului ( 1 Cor. 15:58 ).
Dar ce înseamnă a spori în lucrul Domnului?  În primul rînd, a spori în lucrul Domnului înseamnă a căuta modalităţi prin care să-i slujim lui Dumnezeu şi să slujim semenilor. Apoi, a spori în lucrul Domnului înseamnă a fi aşa de preocupaţi gîndindu-ne la ceea ce trebuie să facem pentru împărăţia lui Dumnezeu, încît să nu ne mai rămînă timp să ne gîndim la noi înşine, la obstacolele care ne sînt puse în cale sau să ne mai îngrijorăm.
În această zi, aş dori să te încurajez să ieşi din rutina de toate zilele şi să slujeşti pe cineva. Şi să nu faci acest bine numai din obligaţie. Ajută persoana căreia îi slujeşti să înţeleagă că faci acest bine pentru că slujba pe care o faci este plăcuta înaintea lui Dumnezeu.
În acest fel, această slujire va fi pentru cel pe care îl slujeşti o mare mărturie a ceea ce înseamnă o viaţă predată total lui Hristos.
<div align="center">CAUTĂ CĂI PRIN CARE SĂ POŢI SLUJI ALTORA, ASTĂZI  ŞI ÎN FIECARE ZI!</div>
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine disprețuiește pe aproapele său, face un păcat, dar ferice de cine are milă de cei nenorociți. ( Proverbele 14:21 )