Meditație 06 Mai (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 127
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1232-06-mai-1]06 Mai (1)[/url]
“M-am uitat, şi sculîndu-mă, am zis mai marilor, dregătorilor şi celuilalt popor: “Nu vă temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat, şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre, şi pentru casele voastre!” Neemia 4:14
Emoţiile şi frica sînt deosebit de puternice, fiindcă ne pot determina să facem lucruri pe care nu le-am putea face în condiţii normale sau să ne blocheze pentru a nu mai putea împlini lucrurile care ar trebui să le facem.
Neemia şi ceilalţi lucrători care construiau zidul Ierusalimului au fost ameninţaţi cu moartea. Această ameninţare ar fi trebuit să îi umple de teamă şi să-i împiedice să-şi continue lucrările începute.
Dar, Dumnezeu nu doreşte ca urmaşii Lui să fie paralizaţi de frică. Însuşi apostolul Pavel ne spune: „Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă.” 2 Tim.1:7. Prin această declaraţie înţelegem că teama nu vine de la Dumnezeu, ci de la Satan, iar un copil al lui Dumnezeu poate să învingă teama fiindcă i s-a dat un duh de putere!
Prin versetul biblic de astăzi, Neemia ne arată că învingem teama atunci cînd ne amintim de Domnul. De aceea cînd îţi este frică, adu-ţi aminte de Dumnezeu!
Adu-ţi aminte de credincioşia Lui, de bunătatea Lui şi de faptul că El este turnul tău de scăpare şi scutul care te apără de orice rău.
Dacă în această zi sînt lucruri care te fac să tremuri de teamă, aminteşte-ti că Dumnezeul pe care îl slujim este mare şi atotputernic şi nu va îngădui ca să ţi se clatine paşii şi nici să ţi se întîmple nimic rău.



ADU-ŢI AMINTE DE DOMNUL, ŞI NU TE MAI TEME DE NIMIC!


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Mai (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine dintre voi este înțelept și priceput? Să-și arate, prin purtarea lui bună, faptele făcute cu blândețea înțelepciunii! ( Iacov 3:13 )