Meditație 01 Mai (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 83
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1237-01-mai-1]01 Mai (1)[/url]
„şi nu ne duce în ispită, ci izbăveşte-ne de cel rău. Căci a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!” Mat.6:13
Foarte mulţi creştini au ajuns să se obişnuiască cu modul în care atacă  Diavolul şi chiar să se complacă în acţiunile vrăjmaşului. De aceea, mulţi dintre cei care zic că sînt credincioşi, nu mai consideră atacurile Diavolului un pericol, ajungînd chiar să nu se mai roage pentru izbăvirea din cursele lui.
Această atitudine implică însă un risc foarte mare, fiindcă lupta împotriva Diavolului se cîştigă numai pe genunchi. Prin exemplul rugăciunii Tatăl Nostru, însuşi Domnul Isus a căutat să ne arate cît de importantă este rugăciunea pentru izbăvirea din cursele celui rău.
Dacă îl iubim pe Dumnezeu, Sfînta Scriptură ne spune că trebuie să urîm răul, şi să ne depărtăm de fărădelege. De aceea biserica din zilele noastre este chemată să aibă o mînie sfîntă faţă de păcat şi o mare pasiune pentru lucrarea şi slava lui Dumnezeu. Noi nu trebuie să lăsăm niciodată ca numele sau lucrarea lui Dumnezeu să fie dezonorate.
Neemia este pentru noi un bun exemplu în acest sens, fiindcă atunci cînd a fost ocărît de duşmani, în timp ce construia zidurile Ierusalimului, el s-a rugat şi a cerut lui Dumnezeu ca ocara pe care a primit-o să cadă asupra capului duşmanilor săi: Neemia 4:4.
Ştim că acest fel de rugăciune nu este o rugăciune obişnuită a unui credincios, dar atunci cînd cei răi discreditau numele lui Dumnezeu, aceştia trebuiau să fie opriţi. De aceea, Neemia l-a rugat pe Dumnezeu să-şi arate puterea şi să dovedească acelor batjocoritori cine este în control. El a avut îndrăzneala să se roage în acest fel, fiindcă a ştiut că Dumnezeu este de partea poporului Său.
Îndemnul meu pentru tine în această zi este să nu glumeşti cu Diavolul. Roagă-te ca Dumnezeu să-ţi înnoiască pasiunea pentru a lupta împotriva păcatului şi a răului care ţi-ar putea ieşi în cale. Nu-ţi subestima adversarul, ci luptă-te lupta cea bună, purtînd bătălia spirituală pe genunchi!
BIRUINŢA ÎMPOTRIVA DIAVOLULUI SE CÎŞTIGĂ PE GENUNCHI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Mai (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Plata păcatului este moartea