Meditație 28 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 88
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1240-28-aprilie]28 Aprilie [/url]
„Când un pământ este adăpat de ploaia care cade adesea pe el, şi rodeşte o iarbă folositoare celor pentru care este lucrat, capătă binecuvântare de la Dumnezeu. Dar dacă aduce spini şi mărăcini, este lepădat şi aproape să fie blestemat, şi sfârşeşte prin a i se pune foc.” Evrei 6:7-8



Sunt cuprins de uimire ori de cîte ori realizez că Dumnezeul cerurilor se foloseşte de mine. Este însă ceva ce trece dincolo de orice închipuire a minţii, cînd înţeleg că pot să devin un instrument pe care Dumnezeu să-l folosească pentru împlinirea voii Sale. Iar în faţa acestei realităţi mă simt copleşit asemenea unui teren asupra căruia a căzut o ploaie abundentă.
Creştinii dedicaţi sunt uneltele pe care Dumnezeu le foloseşte pentru a face lucrări mari  şi cu o valoare veşnică. Dumnezeu îi foloseşte însă, pe aceia care îl urmeazî ca o mărturie vie pe întregul pămînt, pentru ca prin ei să facă cunoscut tuturor oamenilor dragostea Sa.
Dacă ne oprim şi medităm la această situaţie, putem înţelege că tu şi cu mine putem afecta cursul istoriei lumii.
Sunt însă anumite persoane, şi o spun cu o mare durere, care nu pot fi folosite de Dumnezeu, pentru că nu acceptă planul lui Dumnezeu, sau dovedesc necredincioşie în lucrarea care li s-a încredinţat.
Se spune că Leon Trotsky, care a avut un rol important în revoluţia comunistă din Rusia, în timpul unei vizite în SUA, a participat la o clasă de Şcoală Duminicală. Învăţătorul de la acea clasă a lipsit însă în dimineaţa respectivă şi nici nu a numit pe nimeni care să-i ţină locul. De aceea nu s-a citit Biblia şi nu s-a prezentat nici lecţia biblică pentru acea duminică. Datorită acestui fapt, pentru Trotsky acea întîlnire a fost o ocazie pierdută, fiindcă dupa acea duminica el nu a mai mers niciodată la biserică.
Ce s-ar fi întîmplat dacă cineva ar fi dovedit credincioşie şi s-ar fi ridicat să prezinte lecţia biblică în acea dimineaţă? Cu siguranţă că acea persoană ar fi  ajutat la modificarea istoriei, nu-i aşa?
Tot ceea ce ne cere Dumnezeu este doar să ne punem la dispoziţia Lui. De aceea, spune-i lui chiar astăzi că vrei să îl slujeşti cu credincioşie şi doreşti să fii ca acel pămînt roditor despre care ni se vorbeşte în versetele biblice de astăzi, care este binecuvîntat de Dumnezeu, pentru a fi o binecuvîntare. Multe lucruri minunate se pot întîmpla atunci  cînd dovedeşti credincioşie faţă de Dumnezeu!
FII GATA SĂ ÎMPLINEŞTI CU CREDINCIOŞIE TOT CEEA CE DUMNEZEU ÎŢI CERE SĂ FACI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Doar cel ce crede în victorie poate învinge!