Meditație 27 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 60
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1241-27-aprilie]27 Aprilie [/url]
„ Căci Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră şi dragostea, pe care aţi arătat-o pentru Numele Lui, voi, care aţi ajutorat şi ajutoraţi pe sfinţi. Dorim însă ca fiecare din voi să arate aceeaşi râvnă, ca să păstreze până la sfârşit o deplină nădejde,  aşa încât să nu vă leneviţi, ci să călcaţi pe urmele celor ce, prin credinţă şi răbdare, moştenesc făgăduinţele.” Evrei 6:10-12
Ai făcut vreodată o faptă bună fără ca cineva să o observe? Deşi această situaţie poate să aducă descurajare, atunci cînd îl slujeşti pe Dumnezeu fără a ţine evidenţa la ceea ce faci, sau aştepţi răsplata, fii sigur că Dumnezeu vede ceea ce ai făcut, şi îţi va răsplăti tot ceea ce ai făcut pentru El.
Domnul Isus a spus că a da şi un pahar de apă în Numele Său cuiva căruia îi este sete, nu rămîne neobservat în ceruri. Cel mai mic act făcut pe pămînt pentru slava lui Dumnezeu, este titlu de ştiri de prima pagina în ceruri!
Imaginaţi-vă cît de mult bine s-ar împlini dacî fiecare urmaş al lui Hristos şi-ar folosi toate darurile şi toate abilităţile pentru a-i sluji pe alţii, indiferent de cît de neînsemnată ar fi această slujire.
Păstrînd în atenţie acest măreţ adevăr, fii gata în această zi să faci un angajament ca să-L slujeşti pe Dumnezeu, fără a te îngrijora dacă este cineva care să noteze ceea ce faci.
Cînd îl vei sluji pe Dumnezeu  în ascultare şi dragoste, răsplata pe care o vei primi în ceruri va fi mult mai mare decît tot ceea ce poţi găsi aici pe pămînt!
CEL MAI MIC LUCRU FĂCUT PENTRU DUMNEZEU PE PĂMÂNT ESTE UN TITLU DE ŞTIRI ÎN CERURI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Smeriți-vă înaintea Domnului, și El vă va înălța. ( Iacov 4:10 )