Meditație 26 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 63
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1242-26-aprilie]26 Aprilie [/url]
„Sunt felurite daruri, dar este acelaşi Duh; sunt felurite slujbe, dar este acelaşi Domn; sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi.” 1 Cor.12:4-6
Dumnezeu a înzestrat fiecare creştin cu daruri spirituale. Acestea sunt talente şi abilităţi care ne-au fost dăruite pentru a împlini nevoile de pe ogorul Împărăţiei Sale.
Prin această primă epistolă pe care apostolul Pavel a scris-o corintenilor, ni se spune că Dumnezeu a încredinţat anumite daruri unor persoane, pentru a împlini o misiune specifică în Biserica Sa. Iar în lucrarea lui Hristos, nimic nu este pierdut, risipit sau lipsit de importanţă.

De aceea, fiecare dar pe care l-ai primit în calitate de copil al lui Dumnezeu, trebuie să fie folosit în slujire. Dumnezeu care ne-a înzestrat cu o mare varietate de daruri, aşteaptă să folosim fiecare înzestrare divină, pentru a atinge un singur scop. Acest lucru este greu de înţeles pentru oamenii din lume, deoarece cei mai mulţi dintre ei cred că diversitatea creează probleme şi neînţelegeri.
Acest fapt nu este valabil însă şi pentru trupul lui Hristos, fiindcă Dumnezeu ne-a dăruit toate aceste daruri pentru un bine comun.
Hristos îşi împlineşte lucrarea sa prin biserică atunci când fiecare membru este activ, cooperează cu ceilalţi şi îşi pune în slujbă darul spiritual cu care a fost înzestrat.
Care este darul tău spiritual? Dacă nu ai găsit încă un răspuns la această întrebare, caută imediat pe cineva care poate să te ajute să-l poţi descoperi şi începe imediat prin a-l folosi.
Dacă ştii deja care îţi este darul spiritual cu care ai fost înzestrat, atunci asigură-te că îl şi foloseşti în mod eficient, pentru slujirea din biserică.
Pune darul tău în slujba lui Dumnezeu şi urmăreşte apoi cum El te va folosi pentru a avea un mare impact asupra altora!
FOLOSEŞTE-ŢI DARUL SPIRITUAL CU CARE AI FOST ÎNZESTRAT ÎN SCOPUL BINELUI COMUN ŞI PENTRU ZIDIREA BISERICII !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Este mare lucru să fii cu picioarele pe pămant, dar este şi mai important să te mişti cu ele.