Meditație 24 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1244-24-aprilie-2]24 Aprilie (2)[/url]
„Fiii lui Senaa au zidit poarta peştilor. Au acoperit-o cu scânduri, şi i-au pus uşile, încuietorile şi zăvoarele. Alături de ei a lucrat la dregerea zidului Meremot, fiul lui Urie, fiul lui Hacoţ; alături de ei a lucrat Meşulam, fiul lui Berechia, fiul lui Meşezabeel; alături de ei a lucrat Ţadoc, fiul lui Baana; alături de ei au lucrat Tecoiţii, ai căror fruntaşi nu s-au supus în slujba Domnului.” Neemia 3:3-5
Cel de-al treilea capitol al cărţii Neemia ne descoperă un mare secret, care punându-l în practică, ne va ajuta să avem succes în fiecare acţiune creştină. Acest secret este cooperarea.
Neemia a organizat şi a antrenat în lucrare diferite grupuri de persoane care să-l ajute să reconstruiască zidul cetăţii Ierusalimului. Chiar dacă aceste persoane au fost din grupuri etnice diferite şi din ţări diferite, cu un trecut diferit, au lucrat împreună pentru acelaşi obiectiv.
În loc să discute unul cu altul, sau să poarte un întreg interogatoriu cu Neemia, aceştia s-au strâns în jurul unui om  căruia Dumnezeu i-a dat o misiune. Lucrând în unitate, Dumnezeu i-a împuternicit să finalizeze lucrarea la care s-au angajat.
Cooperarea este cheia succesului pentru creşterea spirituală a fiecărei familii şi a fiecărei biserici. Atât cei ce compun familia, cât şi cei ce compun biserica, trebuie să se unească, ca să formeze o singură echipă şi să se angajeze deplin pentru a urmări acelaşi scop şi a urma acelaşi lider.
Când se ajunge la această unitate, nu mai există nicio limită pentru ceea ce Dumnezeu ar putea realiza prin slujirea pe care o împlinesc.
Eşti un bun coechipier pentru cei din familia şi din biserica ta? Sau ai tendinţa de a pune la îndoială ceea ce fac ceilalţi, murmurând la fiecare decizie ?
Dacă fiind sincer cu tine însuţi, ai descoperit că nu lucrezi prea bine cu ceilalţi din jurul tău, recunoaşte aceasta înaintea lui Dumnezeu şi cere-i să-ţi dăruiască un spirit de cooperare.
Procedând în acest fel, vei fi surprins de cât de mult va creşte din punct de vedere spiritual familia ta şi ce mare diferenţă va fi în slujirea pe care o vei împlini în biserică.
COOPERAREA ESTE SECRETUL CREŞTERII SPIRITUALE ÎN FAMILIE CÂT ŞI ÎN BISERICĂ!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
" DE VREI SĂ FII IUBIT, FII VREDNIC DE IUBIRE! "