Meditație 23 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 67
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1245-23-aprilie-2]23 Aprilie (2)[/url]
„Sanbalat, Horonitul, Tobia, slujitorul Amonit, şi Gheşem, Arabul, fiind înştiinţaţi, şi-au bătut joc de noi şi ne-au dispreţuit. Ei au zis: “Ce faceţi voi acolo? Vă răsculaţi împotriva împăratului?” Neemia 2:19



Fiecare lider se confruntă cu împotrivire şi este întâmpinat cu o mare rezistenţă, mai ales atunci cînd se hotărăşte să trăiască o viaţă de adevărat creştin.
În cel de-al doilea capitol al cărţii care îi poartă numele, ni se arată că Neemia s-a angajat deplin, pentru a împlini lucrarea care i-a fost încredinţată de Dumnezeu. În acest timp  s-a confruntat însă şi cu o împotrivire neaşteptat de mare din partea celor ce au trecut în opoziţie.
Atunci când a început să-L onoreze pe Dumnezeu, duşmanii lui au început să-l batjocorească şi să râdă de el. Ceea ce i-a adus însă lui Neemia un mare succes şi l-a făcut să fie deosebit, a fost faptul că nu a lăsat ca aceste ridiculizări să-l dărâme. În schimbul acuzaţiilor primite, el s-a adresat duşmanilor plin de încredere, asigurându-i că Dumnezeu îi va da biruinţa.
Când Dumnezeu ne cheamă să facem ceva pentru El, ca şi creştini vom avea şi noi de înfruntat opoziţia, iar de multe ori aceasta vine chiar din partea lui Satan.
Datorită acestui fapt, trebuie să avem şi noi aceeaşi încredere pe care a avut-o şi Neemia, că Dumnezeu ne va da biruinţa, indiferent de cine sunt cei care ni se vor împotrivi.
Pentru că nicio sarcină care ţi-a fost încredinţată de Dumnezeu nu este uşoară, roagă-te astăzi şi cere-I lui Dumnezeu să nu te lase să fii atras spre alte lucruri faţă de lucrarea care ţi-a fost încredinţată şi să îndepărteze orice descurajare, pentru ca să poţi împlini în ascultare de El tot ceea ce ţi s-a cerut să faci.
CÂND DUMNEZEU TE CHEAMĂ SĂ FACI CEVA PENTRU EL CA ŞI CREDINCIOS VEI AVEA  TOTDEAUNA DE CONFRUNTAT ŞI OPOZIŢIA!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferește-te de basmele lumeși și băbești. Caută să fii evlavios. ( 1 Timotei 4:7 )