Meditație 22 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1246-22-aprilie-2]22 Aprilie (2)[/url]
„Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.  Preaiubiţilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi, nu s-a arătat încă. Dar ştim că atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea aşa cum este. Oricine are nădejdea aceasta în El, se curăţă, după cum El este curat.„ I Ioan 3:1-3
Fiind credincios, tu eşti „copilul lui Dumnezeu!”  În această vreme când oamenii din mijlocul  acestei lumi caută cu disperare un loc de siguranţă, acest statut ar trebui să fie un factor de mângâiere şi nădejde pentru fiecare dintre noi.
În calitate de fiu sau fiică a lui Dumnezeu, poţi găsi siguranţa, ştiind că ai un Tată Ceresc plin de credincioşie, în care poţi să te încrezi deplin, având garanţia că nu te va părăsi niciodată!
Se poate ca asemenea multor oameni să fi crescut fără să fi beneficiat de o grijă deosebită din partea părinţilor tăi. De aceea, în această zi aş vrea să-ţi spun încă odată că ai un Tată ceresc credincios şi neschimbător în dragostea Sa pentru tine!
În această calitate de Copil al lui Dumnezeu, nu este niciun lucru pe care făcându-l să-L determini  pe Dumnezeu să te iubească mai mult decât a făcut-o până acum, fiindcă El te iubeşte deja în mod desăvârşit. Dar nici nu este niciun lucru pe care făcându-l să-L determini pe Dumnezeu să te iubească mai puţin, fiindcă El este neschimbător în dragostea Sa.
Apostolul Pavel ne conştientizează de acest adevăr, atunci când spune: „Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru.” Rom.8:38-39
Nădăjduiesc că aceste cuvinte ale Sfintei Scripturi te vor încuraja în această zi şi te vor ajuta să înţelegi că ai siguranţă eternă în Hristos !
ÎN CALITATE DE COPIL AL LUI DUMNEZEU, AI SIGURANŢĂ ETERNĂ ÎN DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, PRIN HRISTOS!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Răbdarea: O formă mai mică de disperare deghizată în forma unei virtuţi. (Ambrose Bierce)