Meditație 19 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 141
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1249-19-aprilie-2]19 Aprilie (2)[/url]
„Isus i-a zis: “Marie!” Ea s-a întors, şi I-a zis în evreieşte:”Rabuni!” adică: “Învăţătorule!”  “Nu mă ţine”, i-a zis Isus; “căci încă nu M-am suit la Tatăl Meu. Ci, du-te la fraţii Mei, şi spune-le că Mă sui la Tatăl Meu şi Tatăl vostru, la Dumnezeul Meu şi Dumnezeul vostru.” Maria Magdalena s-a dus, şi a vestit ucenicilor că a văzut pe Domnul, şi că i-a spus aceste lucruri.” Ioan.20:16-18



Ce scenă uimitoare! În timp ce credea că Domnul Isus este mort, Maria Magdalena a ajuns să stea faţă în faţă cu Cel Înviat!
Nădejdea pe care a găsit-o Maria Magdalena în ziua Învierii Domnului este aceeaşi nădejde pe care o putem găsi şi noi astăzi când sărbătorim Învierea! Această nădejde pe care o avem în Hristos nu se rezumă însă numai la vise frumoase, ci este şi un mare adevăr care transformă fiecare domeniu al vieţii noastre. Putem înţelege această binecuvântare prin acrostihul cuvântului englezesc HOPE (nădejde):
H – vine de la Help (ajută). Nădejdea Învierii Domnului Isus este de un mare ajutor, fiindcă acoperă şi înlătură tot întunericul deznădejdii. Când îl întâlneşti pe Hristos cel Înviat, înţelegi că Paştele este mai mult decât o sărbătoare religioasă. Paştele înseamnă de fapt a avea o experienţă personală cu cel Înviat!
O – vine de la Open (deschide). Nădejdea învierii îţi deschide mintea ca să poţi înţelege că există restaurare şi biruinţă chiar şi după ce ai fost înfrânt. Pentru că Domnul Isus S-a ridicat din mormânt, putem avea siguranţa că există restaurare şi reînnoire şi pentru noi, indiferent de cât de mare este înfrângerea pe care am trăit-o.
P -  vine de la Provide (procură). Nădejdea învierii lui Hristos a pregătit un răspuns pentru toate îndoielile din inima noastră. Se poate ca în această zi sa te întrebi dacă toate aceste lucruri sunt adevărate. Dacă te găseşti în această situaţie, te sfătuiesc să-L cauţi pe Hristos cu toată inima ta, citind Biblia şi ascultând Cuvântul care este propovăduit, şi El ţi se va descoperi.
E- vine de la Enable (împuterniceşte). Nădejdea învierii lui Hristos ne împuterniceşte să câştigăm biruinţa asupra morţii. Puneţi-vă toată încrederea în Hristos şi veţi trăi veşnic împreună cu el!
Cu toate că la Paşte 60% dintre americani merg la biserică, numai 20% dintre aceştia ştiu ce înseamnă această sărbătoare! Pentru că n-aş vrea să te numeri printre cei care nu cunosc semnificaţia Paştelui, aş vrea să te asigur că datorită învierii lui Hristos, păcatele îţi pot fi iertate şi poţi trăi o viaţă din belşug, având o nădejde veşnică!
DATORITĂ ÎNVIERII LUI HRISTOS, PUTEM AVEA O NĂDEJDE VEŞNICĂ!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Este vreunul printre voi în suferință? Să se roage! Este vreunul cu inimă bună? Să cânte cântări de laudă!