Meditație 13 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 92
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1255-13-aprilie-2]13 Aprilie (2)[/url]
„Le-am zis atunci: “Vedeţi starea nenorocită în care suntem! Ierusalimul este dărâmat, şi porţile sunt arse de foc. Veniţi să zidim iarăşi zidul Ierusalimului, şi să nu mai fim de ocară!” Neemia 2:17
În lumea în care trăim sunt trei categorii de oameni: „oameni care nu ştiu ceea ce se întâmplă”, „oameni care privesc la ceea ce se întâmplă”, şi „ oameni care fac lucrurile să se întâmple!”
Neemia a fost omul care a făcut lucrurile să se întâmple. Un astfel de creştin aş dori şi eu să fiu. Cred că şi tu îţi doreşti acelaşi lucru, nu-i aşa?
De foarte multe ori îi găsesc însă pe credincioşi înţepeniţi în situaţiile vieţii şi în imposibilitatea de a acţiona. Dacă aceasta este situaţia în care te găseşti astăzi, lasă-mă să-ţi dau câteva sfaturi pentru a ieşi din această stare.
Primul pas pentru a rezolva orice problemă este identificarea acesteia. Neemia a inspectat mai întâi starea zidurilor Ierusalimului şi numai după aceea a întocmit un plan de acţiune.
Chiar dacă cei din Ierusalim au locuit printre dărâmături şi au călcat peste pietrele dărâmate zeci de ani, această situaţie nu le mai spunea nimic.
Pentru ei a fost nevoie de un om al lui Dumnezeu cu viziune şi dedicare pentru Domnul, pentru a le identifica problema şi a face împreună un plan pentru rezolvarea acesteia.
Dacă te simţi blocat în situaţiile cu care te confrunţi, atunci o nouă perspectivă asupra realităţii îţi va fi de un mare ajutor. De aceea, caută sfatul unui prieten de încredere sau încearcă să ieşi din rutina zilnică privind situaţiile cu care te confrunţi dintr-un alt unghi.
Procedând astfel, Dumnezeu îţi poate da o nouă perspectivă şi un plan de rezolvare, chiar şi în cazul unei probleme foarte vechi!
O NOUA PERSPECTIVĂ ASUPRA REALITĂŢII CHIAR ŞI ÎN CAZUL UNEI PROBLEME FOARTE VECHI, POATE FI CALEA CARE SĂ CONDUCĂ LA REZOLVAREA EI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
A greși e omenesc, a ierta-i dumnezeiesc!