Meditație 11 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1257-11-aprilie-2]11 Aprilie (2)[/url]
„După aceea, m-am sculat noaptea cu câţiva oameni, fără să fi spus cuiva ce-mi pusese Dumnezeul meu în inimă să fac pentru Ierusalim. Nu era cu mine nicio altă vită, afară de vita pe care călăream.” Neemia 2:12


În zilele noastre, liderul este considerat persoana care stă în lumina reflectoarelor şi spre care se îndreaptă toată atenţia celor din jur.
Din perspectiva lui Dumnezeu, a fi lider înseamnă însă mult mai mult decât a fi în primul plan. Neemia a fost un lider adevărat, pentru că în timpul celor patru luni în care i-a condus pe cei ce-l însoţeau spre Ierusalim ca să reconstruiască zidurile cetăţii, acţiunile întreprinse şi dedicarea lui, au arătat că este un mare conducător.
Prin exemplul lui învăţăm o lecţie deosebit de valoroasă, care ne arată că, un lider se pregăteşte mai întâi în privat, înainte de a se prezenta în public!
Neemia a cunoscut şi a aplicat acest adevăr, de aceea, pentru a fi sigur că planurile lui sunt în armonie cu planurile lui Dumnezeu s-a rugat în privat timp de patru luni înainte de a pleca spre Ierusalim.
Marii conducători cunosc ce înseamnă experienţa timpului de singurătate. Însuşi Domnul Isus a petrecut în mod regulat ore în şir, având un timp de rugăciune în părtăşie privată  cu Tatăl.
Eşti dispus să petreci un timp în singurătate cu Dumnezeu, pentru a avea apoi succes în lucrările pe care le faci pentru Domnul ?
Roagă-te în această zi şi cere-i lui Dumnezeu să pună în inima ta această dorinţă înfocată de a petrece cu Dumnezeu un timp de părtăşie în privat, pentru ca apoi să poţi fi folosit cu mare eficienţă în public.
MARII CONDUCĂTORI ŞTIU CĂ TREBUIE SĂ SE PREGĂTEASCĂ MAI ÎNTÂI ÎN PRIVAT, ÎNAINTE DE A CONDUCE ÎN PUBLIC!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Domnul să te binecuvinteze din Sion, El care a făcut cerurile și pământul! ( Psalmii 143:3 )