Meditație 10 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 46
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1258-10-aprilie-2]10 Aprilie (2)[/url]
„Şi le-am istorisit cum mâna cea bună a Dumnezeului meu fusese peste mine, şi ce cuvinte îmi spusese împăratul. Ei au zis: “Să ne sculăm, şi să zidim!” Şi s-au întărit în această hotărâre bună.Neemia 2:18


Ai ratat sau ai pierdut vreodată o mare ocazie? Dar este oare cineva care să nu fi gustat din această înfrângere?
Este o mare frustrare să fi avut ocazia să faci ceva măreţ, dar să fi pierdut şansa acelei oportunităţi. Lui Neemia i s-a oferit permisiunea să meargă la Ierusalim pentru a-şi împlini misiunea vieţii. Ce mare oportunitate s-a deschis unui om căruia la început îi era chiar teamă să-l  întrebe pe împărat! După ce a trecut acest moment, pentru Neemia au urmat lucruri care i-au schimbat total cursul vieţii.
Când Dumnezeu călăuzeşte spre o anume lucrare, El poartă şi de grijă pentru împlinirea acesteia. Datorită acestui fapt, atunci când ni se deschide o oportunitate, fiecare dintre noi ar trebui să acţionăm cu deplină încredere.
Aceasta nu înseamnă că lucrarea pe care urmează să o înfăptuim va fi totdeauna uşoară, dar dacă aceasta vine de la Dumnezeu, este o oportunitate pe care nu trebuie să o pierdem.
Ce vei face cu următoarea oportunitate ce o vei avea pentru Hristos; o vei pierde sau o vei folosi? Când Dumnezeu îţi va deschide o uşă spre necunoscut şi îţi va spune să mergi, vei fi gata să pleci ?
Neemia a păşit cu încredere, mergând spre Ierusalim fiindcă ştia că misiunea pe care o avea de împlinit era de la Dumnezeu!
Care sunt lucrurile spre care Dumnezeu îţi călăuzeşte viaţa în această zi? Roagă-te ca El să-ţi deschidă mari oportunităţi pentru a-L sluji şi a-L face cunoscut şi foloseşte orice ocazie, fiind sigur că El nu te va conduce niciodată spre lucruri pentru care nu a şi pregătit dinainte tot ceea ce ai nevoie pentru a le înfăptui.
CÂND DUMNEZEU TE CONDUCE SPRE O ANUMITĂ SLUJIRE, EL PREGĂTEŞTE ÎN ACELAŞI TIMP TOT CE ESTE NEVOIE PENTRU A ÎMPLINI CEEA CE-ŢI CERE SĂ FACI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
O zi fără rugăciune e o zi fără binecuvântări, și o viață fără rugăciune e o viață fără putere!