Meditație 09 Aprilie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1259-09-aprilie-1]09 Aprilie (1)[/url]
„Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.” Ef.3:20-21



Vreau să încep astăzi prin a vă spune că Dumnezeu poate să facă mult mai mult decât  nădăjduim sau ne imaginăm noi. El poate să ne treacă chiar şi prin situaţii care ni se par imposibile.
Gândiţi-vă puţin la ceea ce Dumnezeu a făcut pentru Neemia, atunci când a cerut acceptul împăratului să meargă la Ierusalim. Aşa cum citim în primele două capitole ale cărţii pe care el a scris-o, Dumnezeu nu numai că a mişcat inima împăratului care i-a permis lui Neemia să meargă la Ierusalim, dar i-a oferit şi o escortă militară care să-i asigure protecţia în timpul călătoriei.
Nu este această binecuvântare un fapt care ne arată cât de măreţ este Dumnezeul nostru?
Dacă îi suntem credincioşi şi îi cerem binecuvântarea, Dumnezeu nu numai că ne dă ceea ce dorim, ci ne oferă chiar mult mai mult decât I-am cerut, indiferent de cât de dificile sunt situaţiile prin care trecem.
Problemele apar doar atunci când considerăm că ne putem crea propriul succes. Datorită acestui fapt, noi suntem cei ce încurcăm lucrurile, şi după aceea ne mirăm de ce Dumnezeu nu ne binecuvântează.
Pentru că Dumnezeu doreşte să-ţi răspundă la rugăciune şi vrea să te binecuvânteze, indiferent de cât de dificilă sau imposibilă este situaţia cu care te confrunţi, fii gata să-i ceri binecuvântarea începând chiar din această zi. Şi nu uita apoi să începi să-L lauzi şi să-i mulţumeşti pentru răspunsul abundent pe care ţi-l pregăteşte.
DUMNEZEU POATE SĂ FACĂ MULT MAI MULT DECÂT NOI NE PUTEM IMAGINA!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Aprilie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Scaldă-ţi cuvintele în iubire, bazează-te pe Cuvântul Lui Dumnezeu şi ieşi în lume, hotărât să ridici, să încurajezi şi să motivezi pe cineva.