Meditație 07 Aprilie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 68
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1261-07-aprilie-1]07 Aprilie (1)[/url]
„Şi împăratul mi-a zis: “Ce ceri?” Eu m-am rugat Dumnezeului cerurilor, şi am răspuns împăratului: “Dacă găseşte cu cale împăratul, şi dacă robul tău îi este plăcut, trimite-mă în Iuda, la cetatea mormintelor părinţilor mei, ca s-o zidesc din nou.” Neemia 2:4-5
Neemia a avut de împlinit o misiune foarte specifică. El dorea să se întoarcă în ţara sa natală, pentru a reconstrui zidurile dărâmate ale cetăţii Ierusalimului!
El a avut o mare pasiune pentru această misiune şi mai întâi, a căutat pe Dumnezeu prin rugăciune, pentru a se pregăti şi a primi călăuzire divină, pentru tot ceea ce trebuia să facă.
Asemenea lui Neemia şi noi avem o misiune specifică pe care trebuie să o împlinim. Această misiune este aceea de a-i câştiga pe alţii pentru Dumnezeu. A ne împlini această misiune nu este uşor, fiindcă de multe ori ni se cere să ieşim din zona noastră de confort şi să mergem în locul unde sunt cei necredincioşi.
Ceea ce am observat este că mulţi creştini, astăzi sunt interesaţi mai mult în a se simţi confortabil, decât să plătească preţul pentru a ajunge la sufletele pierdute.
Dar tu şi cu mine ar trebui să avem aceeaşi pasiune pentru a-i câştiga pe cei necredincioşi, vestindu-le Evanghelia Domnului Isus, asemenea lui Neemia, care a dorit cu ardoare să restaureze zidurile Ierusalimului.
De aceea roagă-te chiar astăzi şi cere-i lui Dumnezeu această pasiune, fiind pregătit să foloseşti toate oportunităţile care ţi se deschid pentru a-i îndruma pe toţi cei cu care vii în contact spre Hristos.
CERE-I LUI DUMNEZEU SĂ PUNĂ ÎN INIMA TA PASIUNE PENTRU A-I CONDUCE PE ALŢII LA HRISTOS!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Aprilie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Domnul să te binecuvinteze din Sion, El care a făcut cerurile și pământul! ( Psalmii 143:3 )