Meditație 06 Aprilie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1262-06-aprilie-1]06 Aprilie (1)[/url]
„Apoi am zis împăratului: “Dacă găseşte împăratul cu cale, să mi se dea scrisori pentru dregătorii de dincolo de Râu, ca să mă lase să trec şi să intru în Iuda, şi o scrisoare pentru Asaf, păzitorul pădurii împăratului, ca să-mi dea lemne să fac grinzi pentru porţile cetăţuii de lângă casă, pentru zidul cetăţii, şi pentru casa în care voi locui.” Împăratul mi-a dat aceste scrisori, căci mâna cea bună a Dumnezeului meu era peste mine. Neemia 2:7-8



Uşa oportunităţilor balansează pe balamalele rugăciunii! Fiindcă succesul vine doar atunci când Dumnezeu deschide uşa pentru noi, de aceea, trebuie să-i adresăm toate cererile noastre prin rugăciune.
Însuşi Domnul Isus ne spune:” Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” Mat.7:7
Pentru ca uşa să se deschidă, noi trebuie să batem prin rugăciune. Iar când Domnul Isus deschide uşa, nimeni n-o mai poate închide!
Deşi Neemia vroia să acţioneze pentru a-i ajuta pe cei din Iuda şi Ierusalim, el a aşteptat mai întâi ca Dumnezeu să-i deschidă uşa. Acest fapt ne arată că el ştia o lecţie deosebită despre conducere, care  spune că îi poţi conduce pe cei ce vin în urma ta, doar atunci când eşti gata să-L urmezi pe Cel ce merge înainte.
În urma rugăciunilor sale, Dumnezeu a deschis o aşa uşă pentru Neemia, încât nu numai că i s-a permis să meargă la Ierusalim, dar a primit şi toate materialele de care avea nevoie pentru lucrarea pe care vroia să o împlinească.
Să nu uitaţi însă că nu veţi avea niciun rezultat dacă veţi încerca să spargeţi uşa şi să vă angajaţi în lucrările pe care doriţi să le faceţi, înainte ca Dumnezeu să v-o deschidă.
De aceea, fiţi gata începând chiar de astăzi, să vă încredinţaţi toate planurile lui Dumnezeu, prin rugăciune şi aşteptaţi apoi cu răbdare timpul când El vă va deschide toate uşile.
CÂND CAUŢI CĂLĂUZIREA LUI DUMNEZEU, EL ÎŢI VA DESCHIDE O UŞĂ PE CARE NIMENI N-O VA MAI PUTEA ÎNCHIDE!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Aprilie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău. ( Psalmii 3:8 )