Meditație 01 Aprilie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1267-01-aprilie-1]01 Aprilie (1)[/url]
„Fiule, dacă nişte păcătoşi vor să te amăgească, nu te lăsa câştigat de ei!” Prov.1:10



Dacă cineva ar goli un coş cu gunoi urât mirositor în dormitorul familiei voastre, cu siguranţă va-ţi enerva, nu-i aşa? Cu toate acestea, tot mai multe familii acceptă în fiecare zi gunoaiele lumii în căminele lor, fără niciun fel de reacţie!
Ştiţi că, o familie obişnuită din zilele noastre are în casă: 3 televizoare, 3 aparate de radio, 2 CD playere, un computer, 2DVD playere şi un sistem pentru jocuri video? Toate acestea ne arată că o mulţime de impurităţi şi păcate ale acestei lumi pătrund zi de zi în familiile noastre prin aceste canale.
Datorită acestui fapt, în mintea copiilor noştri se acumulează scene păcătoase şi multă depravare. Cel mai bun sistem de control asupra acestor gunoaie nu este cel de selecţie a filmelor, a cuvintelor nepotrivite sau a jocurilor electronice. Cel mai bun sistem de control ar trebui să fiţi voi, părinţii: mama şi tata !
De ce? Fiindcă este datoria voastră, în calitate de părinţi să protejaţi puritatea copiilor voştri.
Veţi reuşi să vă împliniţi această misiune, doar atunci când veţi stabili reguli clare şi veţi impune limite categorice privind programele media, folosirea computerului, stilul hainelor cu care copiii voştri se îmbracă şi prietenii cu care aceştia îşi petrec timpul.
Ca să ne atenţioneze de acest pericol, apostolul Petru spune: „Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte, şi caută pe cine să înghită.” 1 Pet.5:8



Dacă doriţi să luptaţi lupta cea bună a credinţei, trebuie să faceţi tot ce atârnă de voi pentru a proteja puritatea copiilor voştri, chiar dacă deciziile pe care le veţi lua nu vor fi totdeauna pe placul acestora.
De aceea, în această zi vă încurajez să vă rezervaţi un timp, când să analizaţi cu mare atenţie lucrurile pe care le lăsaţi să intre în căminele voastre. Luaţi apoi orice măsură care se impune, pentru ca în acest fel, copiii voştri să fie protejaţi de toate gunoaiele lumii.
FAMILIILE ÎNŢELEPTE TRĂIESC ÎN CURĂŢIE !


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Aprilie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Educaţia este mişcarea din întuneric spre lumină. (Allan Bloom)