Meditație 30 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 72
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1269-30-martie-2]30 Martie (2)[/url]
„Cinsteşte pe Domnul cu averile tale, şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău: căci atunci grânarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must.” Prov.3:9-10



Sfânta Scriptură ne învaţă să punem pe primul plan lucrurile importante. De aceea, trebuie să dăruim lui Dumnezeu prima zi din săptămână şi să petrecem în închinare primele ore ale fiecărei zile!
Cu aceeaşi credincioşie trebuie însă să dăruim lui Dumnezeu şi primele roade ale muncii noastre (zeciuiala).
Acesta este un principiu care este prezentat foarte clar în Sfanta Scriptură, care ne învaţă că trebuie să dăm lui Dumnezeu tot ceea ce este mai bun din ceea ce am primit sau am câştigat.
Dar de ce să oferim ceea ce este mai bun lui Dumnezeu?  Noi trebuie să dăruim cu generozitate pentru că aşa îl onorăm pe Dumnezeu!
Dacă nu ţi-ai împlinit această datorie şi nu L-ai pus pe Dumnezeu în fruntea listei obligaţiilor tale financiare, te îndemn cu tărie, să începi chiar din această zi să dai pentru Dumnezeu 10% din veniturile tale, ca semn al ascultării faţă de El.
Ei bine, s-ar putea ca tocmai în această zi să treci printr-o situaţie financiară foarte grea; tocmai ţi-ai pierdut locul de muncă, sau ai mari restanţe în achitarea datoriilor.
Dacă treci prin aceste situaţii, aş dori să te îndemn să începi chiar de astăzi să-L asculţi pe Dumnezeu şi să-L pui pe El pe primul loc al fiecărui domeniu din viaţa ta. Aceasta include şi ceea ce am menţionat acum câteva zile, şi anume: câştigă-ţi banii cu onestitate, administrează-ţi veniturile cu înţelepciune şi dăruieşte cu generozitate. Apoi, încrede-te în Dumnezeu pentru toate celelalte probleme.
Dacă vei aştepta cu răbdare şi vei persevera în aceste lucruri, te asigur că va fi un moment potrivit şi un loc potrivit, când Dumnezeu te va binecuvânta într-un mod în care nici nu gândeşti.
Fiindcă L-ai onorat pe Dumnezeu cu ceea ce este mai bun, Dumnezeu ştie că de acum poate avea încredere în tine pentru tot ceea ce îţi va dărui.
CÂND CAŞTIGĂM CU ONESTITATE ŞI DĂRUIM CU GENEROZITATE ÎL ONORĂM PE DUMNEZEU!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu a zis: " Eu voi fi negreșit cu tine! "