Meditație 29 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 135
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1270-29-martie-2]29 Martie (2)[/url]
„Comori de preţ şi untdelemn sunt în locuinţa celui înţelept, dar omul fără minte le risipeşte.”Prov.21:20
A lua decizii bune şi a strânge lucruri şi valori care să fie moştenirea familiei este deosebit de important.
Aşa cum ne spune şi versetul biblic de astăzi, este o nebunie să cheltuieşti tot ceea ce ai. Noi trebuie să ştim şi cum să economisim banii, nu numai cum să-i cheltuim!
Marea problemă a zilelor noastre este cauzată de faptul că multe familii nu şi-au construit un sistem de protecţie financiară prin a învăţa să cheltuiască cu înţelepciune. Datorită acestui fapt, cheltuielile lor sunt mai mari decât veniturile pe care le încasează. Această situaţie i-a făcut să aibă tot mai multe datorii.
Însă, a acumula debite excesive nu este un lucru înţelept. În ciuda spaţiului limitat pe care îl am în cadrul acestei meditaţii biblice, vreau să te sfătuiesc cu fermitate să-ţi plăteşti toţi creditorii.
Dacă aveţi datorii care va împovărează şi vă aduc mari presiuni în familie, sau vă împiedică să dăruiţi pentru Dumnezeu aşa cum ar trebui să o faceţi, este timpul să analizaţi cu mare atenţie modul în care vă cheltuiţi banii şi să începeţi să cumpăraţi ceea ce eraţi obişnuiţi să cumpăraţi, numai după ce v-aţi plătit toate datoriile.
Dacă lucrurile pentru care îţi cheltui banii nu îl glorifică pe Dumnezeu, aş dori să te îndemn să-L faci pe Dumnezeu partenerul tău de cumpărături chiar astăzi, punând în practică toate învăţăturile menţionate anterior !
CONSTRUIEŞTI O PROTECŢIE FINANCIARĂ PENTRU FAMILIA TA ATUNCI CÂND CHELTUIEŞTI CU ÎNŢELEPCIUNE!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 29 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de poporul al cărui Dumnezeu este Domnul! Ferice de poporul pe care și-l alege El de moștenire! ( Psalmii 33:12 )