Meditație 24 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 80
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1275-24-martie]24 Martie [/url]
„El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui, şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit.” Ps.1:3
Cei credincioşi trebuie să aibă şi o viaţă spirituală roditoare. Aşa cum am învăţat în această săptămînă, Dumnezeu ne întăreşte şi ne învredniceşte să aducem roada, numai atunci cînd viaţa noastră este înrădăcinată în Hristos şi în Cuvîntul Scripturii.
Numai rezultatul acestei părtăşii va conduce la rodnicie spirituală. Această roadă spirituală reprezintă în primul rînd, roada Duhului Sfînt, sau asemănarea noastră în caracter cu Hristos.
Acest adevăr este subliniat de apostolul Pavel care spune: „Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.” Gal.5:22-23.
În evanghelii ne este arătat că Domnul Isus a blestemat un smochin care a avut numai frunze! Smochinul a fost blestemat pentru că atunci cînd a fost cercetat, în el nu s-a găsit roada.
Dumnezeu cercetează astăzi şi viaţa noastră. Poate să găsească acea roadă pe care El o aşteaptă?
Rugăciunea mea pentru tine în această zi este ca Dumneuzeu să te ajute nu numai să trăieşti ca Hristos, dar să te poţi şi multiplica, ca să aduci astfel şi o roadă spirituală prin cîştigarea altora pentru Hristos.
UN OM AL LUI DUMNEZEU ESTE PLIN DE ROADĂ SPIRITUALĂ!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Tot pământul să se teamă de Domnul! Toți locuitorii lumii să tremure înaintea Lui! ( Psalmii 33:8 )