Meditație 23 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 58
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1276-23-martie]23 Martie [/url]
„El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui, şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit.” Ps.1:3



Ieri am arătat că una dintre binecuvântările pe care le au cei ce şi-au înrădăcinat viaţa în Hristos este statornicia. În mijlocul furtunilor vieţii, aceştia nu se clatină şi rămân în picioare.
Astăzi vom avea în atenţie o altă binecuvântare: vitalitatea !
Un om al lui Dumnezeu este plin de viaţă şi energie. Această vitalitate nu este însă rezultatul unor eforturi personale, ci efectul prezenţei şi puterii Duhului Sfânt.
Eu cred că atunci când Biblia vorbeşte despre un izvor de apă, pe lingă abundenţa pe care o găsim în Cuvântul Scripturii, este cuprinsă şi lucrarea pe care Duhul Sfânt o împlineşte în viaţa celor credincioşi.
Însuşi Domnul Isus a vorbit despre acest adevăr când a spus: „Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura.” Ioan 7:38

Acest adevăr ne arată că un om al lui Dumnezeu trebuie să fie plin de Duhul Sfânt.
Şi în viaţa mea sunt momente când sunt epuizat atât mental cât şi fizic. Dar chiar şi în acele momente, am experimentat o revitalizare şi o reînviorare spirituală prin Duhul Sfânt, care m-a întărit ca să pot să-mi împlinesc sarcinile pe care Dumnezeu mi le-a încredinţat. Dumnezeu poate să facă acelaşi lucru şi în viaţa ta !
Dacă în această zi te simţi obosit şi epuizat, rugăciunea mea pentru tine este ca Duhul Sfânt să-ţi aducă înviorare şi revitalizare spirituală, pentru ca în adâncul fiinţei tale şi în lucrarea pe care o împlineşti să poţi experimenta acea înnoire pe care numai Duhul Sfânt o poate aduce.
UN OM AL LUI DUMNEZEU ESTE PLIN DE DUHUL SFÂNT !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!