Meditație 22 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1277-22-martie-2]22 Martie (2)[/url]
“El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui, şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit.” Ps.1:3
Ieri am văzut că viaţa unui om al lui Dumnezeu este sădită lângă un izvor de ape, care izvorăşte din Dumnezeu şi Cuvântul Scripturii.
Pentru a cunoaşte care este urmarea acestui fapt, versetul pe care l-am repetat astăzi ne oferă încă un indiciu. Cei ce se adapă din apa vieţii, sunt sădiţi şi înrădăcinaţi, având rădăcinile vieţii spirituale înfipte adânc.
Omul lui Dumnezeu are o profunzime a caracterului şi o tărie a voinţei, fiindcă este bine statornicit în părtăşia cu Dumnezeu şi Cuvântul Scripturii prin rădăcini adânci.
Sunt sigur că şi voi cunoaşteţi oameni care spun că ştiu totul, dar care nu-şi întemeiază viaţa pe ceea ce ştiu. Deşi vorbesc cu uşurătate despre orice subiect, atunci când apar furtunile vieţii, tot ceea ce au construit ca să impresioneze, se prăbuşeşte la prima încercare.
Prieteni, Dumnezeu doreşte să fiţi tari şi viaţa voastră să fie bine fundamentată, pentru ca atunci când vor veni furtunile vieţii, să rămâneţi în picioare, iar casa vieţii voastre să reziste.
Ce ţi-ai propus să faci astăzi, pentru ca rădăcinile vieţii tale spirituale să se adâncească în Hristos? Nu cumva ţi s-a întâmplat să uiţi de timpul de părtăşie cu Dumnezeu atunci când furtunile din viaţa ta par că au încetat ?
Indiferent însă de stadiul în care te afli în umblarea ta cu Hristos, în această zi, aş dori să te îndemn să-ţi rezervi un timp zilnic în care să te apropii de Dumnezeu şi să întăreşti părtăşia cu El, pentru ca să poţi fi pregătit pentru furtunile vieţii care vor veni.
Numai atunci când vei fi adânc înrădăcinat în Hristos, vei reuşi să stai tare şi să rezişti în faţa tuturor încercărilor care vor veni.
VIAŢA  UNUI OM AL LUI DUMNEZEU ESTE ADÂNC ÎNRĂDĂCINATĂ ÎN HRISTOS!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei cu inima stricată sunt o scârbă înaintea Domnului, dar cei ce umblă fără prihană îi sunt plăcuți. ( Proverbele 11:20 )