Meditație 21 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1278-21-martie-2]21 Martie (2)[/url]
„El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui, şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit.” Ps.1:3
Ştiţi, această lume este ca un mare deşert! Din punct de vedere spiritual lumea în care trăim este un loc arid şi foarte uscat. Cu toate acestea, un om al lui Dumnezeu are rădăcini care se întind spre izvoare spirituale ascunse, care îi asigură o viaţă abundentă.
Părtăşia pe care o avem cu Dumnezeu prin Domnul Isus, deschide pentru noi râuri ale Duhului Sfânt, prin care suntem reînnoiţi şi revitalizaţi în fiecare zi.
Despre această binecuvântare vorbeşte şi apostolul Pavel care spune: „De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuşi omul nostru dinăuntru se înnoieşte din zi în zi.”2 Cor.4:16
Prietene, aceasta este ceea ce Dumnezeu intenţionează şi cu viaţa ta. El doreşte să te reînnoiască şi să te reîmprospăteze spiritual în fiecare zi!
Există însă o întrebare: eşti sădit din punct de vedere spiritual lângă acest izvor de apă, având un timp de părtăşie cu Dumnezeu în fiecare zi? Dacă îţi vei adânci viaţa lângă izvorul de apă vie, izvorât din Hristos, vei găsi o mulţime de binecuvântări spirituale.
Această părtăşie cu Hristos îţi va aduce stabilitate, vitalitate, rodnicie, consistenţă şi maturitate spirituală.
Nu te număra printre cei care au pierdut adevărata cale, ci printre cei ce au descoperit „calea”, „adevărul” şi „viaţa” - care este în Isus Hristos.(Ioan 14:6)
UN OM AL LUI DUMNEZEU ÎŞI ÎNTINDE RĂDĂCINILE SPIRITUALE SPRE APA VIE CE IZVORĂŞTE DIN DUMNEZEU ŞI CUVÂNTUL SCRIPTURII!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă dai peste miere, nu mânca decât atât cât îți ajunge, ca să nu ți se scârbească și s-o verși din gură. ( Proverbele 25:16 )