Meditație 18 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 80
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1281-18-martie]18 Martie [/url]
„Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi, şi nu se aşează pe scaunul celor batjocoritori!” Ps.1:1
Aşa cum am văzut în ultimele zile, fiecare din noi trebuie să fie foarte atent la sfaturile pe care le ascultă şi oamenii cu care intră în tovărăşie.
Un om al lui Dumnezeu nu trebuie însă să fie diferit doar prin modul cum gândeşte, sau cum trăieşte, ci şi prin felul cum vorbeşte. De aceea, omul lui Dumnezeu nu trebuie să se aşeze pe scaunul celor batjocoritori.
În versetul biblic de astăzi se observă o progresie a faptelor omului care începe prin a se duce, continuă cu a se opri şi se sfârşeşte cu a se aşeza.
A te duce la sfatul celor răi înseamnă a asculta de îndemnurile celor păcătoşi. A te opri pe calea celor păcătoşi înseamnă a accepta acelaşi stil de viaţă ca al celor ce sunt pierduţi din punct de vedere spiritual. Iar a te aşeza pe scaunul celor zeflemitori înseamnă a lua în derâdere pe Dumnezeu şi a-ţi bate joc de lucrările pe care El  le-a făcut.
Toţi cei care încep prin a asculta de sfatul celor răi ajung la sfârşit pe scaunul batjocoritorilor. Şi scaunul zeflemitorilor, al celor ce-şi bat joc de Dumnezeu, în împărăţia lui Satan, este scaunul şefilor (al celor mai mari păcătoşi).
Ca şi credincioşi, noi nu ar trebui să ne asociem în nici un fel cu cei care îşi bat joc de Cuvântul lui Dumnezeu, ci să stăm deoparte faţă de toţi cei ce ne-ar putea destrăma sau distruge credinţa.
UN OM A LUI DUMNEZEU NU SE AŞEAZ PE SCAUNUL CELOR BATJOCORITORI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )