Meditație 16 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 60
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1283-16-martie]16 Martie [/url]
 „Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi, şi nu se aşează pe scaunul celor batjocoritori!” Ps.1:1



V-aţi întrebat vreodată cum arată un om a lui Dumnezeu? Oamenii lui Dumnezeu sunt diferiţi de ceilalţi oameni prin modul în care gândesc.
Potrivit versetului biblic de astăzi, descoperim că un om al lui Dumnezeu nu se lasă influenţat de sfatul celor răi şi nu acceptă modul acestora de gândire.
Prietene, păzeşte-te de omul care încearcă să-ţi întunece mintea cu sfaturi rele. Există o mare presiune astăzi prin care lumea încearcă să te îndoaie şi să-ţi spele creierul ca să accepţi valorile ei, trăind după dumnezeul veacului acestuia.
Vieţile noastre nu ar trebui însă să fie direcţionate de înţelepciunea acestei lumi, ci de întelepciunea care vine de sus. Omul lui Dumnezeu poate trăi fără vină, pentru că el primeşte sfatul care vine de sus, nu cel care vine de la oameni.
Ca să ne arate cât de rătăcitor este sfatul celor răi, înţeleptul Solomon ne spune: „Nu mânca pâinea celui pizmaş, şi nu pofti mâncărurile lui alese, căci el este ca unul care îşi face socotelile în suflet. “Mănâncă şi bea”, îţi va zice el; dar inima lui nu este cu tine.” Prov.23:6-7
Inima este centrul gândirii şi arată cine eşti tu de fapt în adâncul fiinţei tale, când stai faţă în faţă cu tine însuţi şi cu Dumnezeu. De aceea nu te lăsa influenţat de valorile şi gândirea lumii, pentru ca nu cumva inima să-ţi fie ademenită spre rău.
Şi să nu uiţi că ceea ce gândeşti, ceea ce auzi şi tot ceea ce accepţi să intre pe porţile inimii tale va determina în cele din urmă calea pe care vei merge!
UN OM A LUI DUMNEZEU NU SE DUCE LA SFATUL CELOR RĂI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
" DE VREI SĂ FII IUBIT, FII VREDNIC DE IUBIRE! "