Meditație 15 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 84
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1284-15-martie]15 Martie [/url]
„Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.” Mat.28:19



Ca urmaşi ai Domnului Isus, noi suntem chemaţi să-L ducem lumii pe Hristos şi să facem cunoscut mesajul salvării tuturor oamenilor. Nouă nu ni s-a adresat însă numai o chemare la această slujire, ci chiar ni s-a poruncit să o împlinim.
Asemenea unor soldaţi care se află sub ordin, Comandantul nostru Suprem ne dă şi nouă instrucţiuni clare cu privire la misiunea pe care El aşteaptă să o împlinim. Pentru că versetul biblic de astăzi cuprinde această poruncă, este cunoscut sub numele de „Marea Trimitere!”
După cum bine ştiţi, acest verset nu este intitulat „Marea Sugestie” pentru că mesajul pe care îl conţine nu este o opţiune, ci un ordin clar, exprimat de cea mai înaltă autoritate.
Datorită acestui fapt, fiecare dintre noi suntem chemaţi şi împuterniciţi să ne împărtăşim credinţa pe care o avem în Hristos.
Prieteni, nu trebuie neapărat să fiţi vorbitori iscusiţi, oameni cu mari abilităţi în dezbateri şi nici teologi cu o înaltă pregătire pentru a vă împărtăşi credinţa. Dumnezeu aşteaptă ca fiecare dintre noi să o facem într-un mod simplu şi natural.
De exemplu, să presupunem că ai fost vindecat de o boală foarte gravă. După ce ai fost vindecat, nu-i aşa că ai vrea să spui tuturor celor pe care îi cunoşti că suferă de aceeaşi boală, despre doctorul şi medicamentul care te-a făcut bine ?
Cu siguranţă că da! Vei fi aşa de încântat şi entuziasmat de ceea ce ţi s-a întâmplat, încât nu vei reuşi să păstrezi acest lucru doar pentru tine. Să păstrezi acest secret fără a-l face cunoscut şi altora ar fi cel mai egoist fapt pe care l-ai întâlni în întreaga lume.
Ca şi credincioşi, noi am fost vindecaţi de cea mai severă boală spirituală, numită p ă c a t, iar doctorul care ne-a adus această vindecare este Isus. Prin puterea sângelui Său, El ne-a curăţit de orice păcat şi ne-a dat o inimă nouă. Pentru că prin dragostea şi harul lui Dumnezeu am trăit această înnoire, acum putem şi trebuie să spunem şi altora, tot ceea ce ni s-a întâmplat.
CA ŞI CREDINCIOS AI DATORIA SĂ SPUI ŞI ALTORA ACEASTĂ VESTE BUNĂ, CĂ AI FOST VINDECAT DE CEA MAI SEVERĂ BOALĂ SPIRITUALĂ, NUMITĂ PĂCAT!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Este vreunul printre voi în suferință? Să se roage! Este vreunul cu inimă bună? Să cânte cântări de laudă!