Meditație 14 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 130
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1285-14-martie]14 Martie [/url]
„Vestea, pe care am auzit-o de la El şi pe care v-o propovăduim, este că Dumnezeu e lumină, şi în El nu este întuneric. Dacă zicem că avem părtăşie cu El, şi umblăm în întuneric, minţim, şi nu trăim adevărul.” 1 Ioan.1:5-6
Pentru că prin Hristos am fost strămutaţi din împărăţia întunericului în împărăţia luminii, toţi cei care îl urmează pe El trebuie să trăiască ca nişte copii ai luminii, nu ai întunericului.
Acum însă, cum putem şti că umblăm în lumină? Dacă îl urmăm pe Domnul Isus, care este de fapt această lumină, atunci viaţa noastră creştină ar putea fi definită printr-o singură afirmaţie:”Dumnezeu S-a făcut asemenea nouă şi a ajuns una cu noi, pentru ca noi să ne asemănăm Lui şi să ajungem una cu El.”
Dar cum putem trăi şi umbla în această lumină?
Umblarea în lumină începe de fapt cu ceea ce faci chiar acum, când petreci un timp citind şi meditând la Cuvântul lui Dumnezueu. Când ţi-ai luat în serios acest obicei şi petreci timp în fiecare zi adâncindu-te în Cuvântul lui Dumnezeu, ai început deja să umbli în lumină.
Ca să ilustreze acest adevăr, Psalmistul ne spune: „Cuvântul tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea!”
A umbla însă în lumina înseamnă şi a petrece un timp de părtăşie cu Dumnezeu în rugăciune. De aceea, lasă-L pe Dumnezeu să-ţi vorbească prin Cuvânt şi prin părtăşia pe care o ai cu El în rugăciune. Atunci când vei asculta ceea ce El îţi spune şi vei înţelege voia Lui pentru tine, vei descoperi o dulce părtăşie cu Dumnezeu şi vei umbla în lumină, după cum El este lumina!
De aceea, angajează-te chiar acum să umbli în lumină, meditând la Cuvântul lui Dumnezeu şi trăind o viaţă de rugăciune.
UMBLĂ ÎN LUMINĂ, DUPĂ CUM ŞI DUMNEZEU ESTE LUMINĂ!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Trecerea în revistă a fidelităţii şi binecuvântărilor din trecut ale lui Dumnezeu, te va încuraja şi îţi va da speranţă pentru astăzi.