Meditație 10 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 78
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1289-10-martie-2]10 Martie (2)[/url]
„Căci toţi au păcătuit, şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu.” Rom.3:23
În această zi aş dori să te întreb, cum tratezi păcatul din viaţa ta?
Ai sărit cumva pe o scară a religiei şi încerci să fii o persoană cumsecade şi făcând fapte bune, aştepţi ca Dumnezeu luându-le în considerare să adauge puncte pozitive în favoarea ta?
Sau poate că eşti una dintre acele persoane care neagă existenţa păcatului, considerând că nu ai păcătuit niciodată? Nu te consideri păcătos şi crezi că păcatul este doar o idee antică ce nu mai merită a fi luată în considerare?
Prietene, niciuna dintre aceste alternative nu poate rezolva problema păcatului din viaţa ta. Dacă crezi că poţi trăi fără să păcătuieşti, aceasta este imposibil. Iar dacă afirmi că în viaţa ta nu există niciun păcat, aceasta este iraţional.
Niciuna dintre aceste atitudini faţă de păcat nu va rezolva problemele cauzate de acesta în faţa unui Dumnezeu de trei ori Sfânt.
De aceea, există o singură cale prin care poate fi rezolvată problema păcatului: harul Domnului nostru Isus Hristos!
Numai sângele lui Hristos vărsat pe cruce reprezintă preţul prin care este ispăşită vinovăţia păcatului nostru.
Dacă citeşti aceste rânduri şi eşti un copil al lui Dumnezeu, fă-ţi timp chiar acum să-I mulţumeşti lui Dumnezeu pentru harul Său, prin care ţi-a pregătit o cale pentru iertarea păcatului tău.
Dar dacă încă nu poţi spune că eşti un copil al lui Dumnezeu, atunci te îndemn să te opreşti chiar acum şi să accepţi darul sângelui lui Hristos, vărsat pe cruce pentru iertarea păcatelor tale. Spune-i în rugăciune lui Dumnezeu că eşti gata să primeşti prin credinţă acest dar şi lasă-L apoi pe El să-ţi spele orice formă a păcatului din viaţa ta!
MULŢUMEŞTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU MOARTEA LUI HRISTOS DE PE CRUCE, PRIN CARE EL A ACHITAT PREŢUL PENTRU IERTAREA PĂCATELOR TALE!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fii întotdeauna ceea ce ești, și dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine.