Meditație 07 Martie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1292-07-martie-1]07 Martie (1)[/url]
„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” Ioan 3:16



Prin viaţa Sa, Domnul Isus a schimbat istoria lumii, pentru că prin jertfa de pe cruce, El a plătit pentru salvarea întregii omeniri. Exemplul acestui sacrificiu ne împuterniceşte să trăim pentru alţii şi să ne predăm pe noi înşine în slujba semenilor.
În această vreme, când mesajul cărţii şi filmului „Codul lui Da Vinci”, ajuns atât de popular a subminat credinţa atâtor creştini, este timpul cel mai potrivit pentru a proclama cine este cu adevărat Domnul Isus.
Nu este minunat că în mijlocul atâtor confuzii despre Hristos, noi credincioşii putem să ne bizuim pe adevărul Bibliei care ne spune cine este de fapt Domnul Isus şi ce a făcut El pentru noi venind în mijlocul lumii noastre?
Da, El a fost Om; un Om desăvârşit şi fără de păcat. Dar, în acelaşi timp, El a fost şi Dumnezeu adevărat, care ne-a iubit atât de mult încât şi-a dat viaţa pentru noi, ca să putem fi mântuiţi.
Cu toate că cei mai mulţi credincioşi au auzit despre versetul de astăzi încă din primele zile ale vieţii lor de creştini, rugăciunea mea pentru fiecare dintre voi este ca în această zi, Dumnezeu să vă dea o nouă perspectivă asupra dragostei arătate prin Hristos, şi să vă împrospăteze inimile prin cunoaşterea dragostei cu care El ne iubeşte şi astăzi!
N-A FOST NICIODATĂ UN TIMP MAI POTRIVIT DECÂT CEL DE ASTĂZI, PENTRU A PROPOVĂDUI ADEVĂRUL CU PRIVIRE  LA CINE ESTE ISUS !



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Martie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel ce astăzi plânge pe genunchi, mâine va zâmbi în picioare!