Meditație 05 Martie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 78
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1294-05-martie-1]05 Martie (1)[/url]
 „În sârguinţă, fiţi fără preget. Fiţi plini de râvnă cu duhul. Slujiţi Domnului. Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune.” Rom.12:11-12
Un creştin autentic nu zăboveşte niciodată atunci când este chemat în slujire pentru Domnul Isus Hristos, iar atunci când este vorba de interesul Împărăţiei lui Dumnezeu, acesta este totdeauna în frunte.
Cred că atunci când este vorba de slujiri spirituale, cei credincioşi ar trebui să fie conduşi de un sens al urgenţei, un sentiment de intensitate şi de mare pasiune.
De aceea, atunci când sunt chemaţi să-I slujească Domnului Isus, în viaţa celor credincioşi n-ar trebui să existe nicio formă de trândăvie sau o stare de căldicel.
Descoperim această stare de urgenţă în a împlini ceea ce trebuie să facem şi prin îndemnul înţeleptului Solomon, care ne spune:” Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci, în locuinţa morţilor, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici ştiinţă, nici înţelepciune!” Ecl.9:10
Acelaşi îndemn ni-l adresează şi apostolul Pavel prin cuvintele:”Răscumpăraţi vremea, căci zilele sunt rele.”Ef.5:16
Prieteni, este timpul ca în aceste zile rele să ne să ne dublăm, sau chiar să ne triplăm eforturile noastre pentru a împlini astfel de slujiri. Dar nu eforturile ce privesc capacităţile noastre umane le am în vedere, ci eforturile care privesc abilităţile spirituale cu care suntem înzestraţi şi împuterniciţi de Duhul lui Dumnezeu, pentru a lucra cu mai multă dăruire pentru a ne împlini slujba care ne-a fost încredinţată de Domnul Isus.
Eşti un astfel de lucrător? Lucrezi cu dăruire şi hărnicie pentru a împlini tot ceea ce ţi s-a încredinţat ?
Nu te număra printre acei creştini care ruginesc stând într-un loc fără să facă nimic, ci printre acei care trudesc din greu şi ostenesc pentru a-L sluji pe Domnul Isus.
FII GATA SĂ ÎL SLUJEŞTI PE DUMNEZEU CU TOATĂ PUTEREA TA !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Martie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fericirea e în noi, niciodată în jurul nostru!