Meditație 04 Martie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 52
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1295-04-martie-1]04 Martie (1)[/url]
„Dragostea să fie fără prefăcătorie. Fie-vă groază de rău, şi lipiţi-vă tare de bine.

Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.” Rom.12:9-10



Cea mai mare nevoie a Bisericii Domnului Isus de astăzi este autenticitatea. În Biserica zilelor noastre este nevoie de tot mai mulţi creştini care să trăiască împlinind în mod practic învăţăturile Domnului Isus, umblând ca adevăraţi sfinţi în mijlocul acestei lumi.
În ciuda criticilor şi a scepticismului cu care este privită în zilele noastre Biserica, este vremea când lumea ar trebui să vadă credincioşi care sunt dedicaţi deplin lui Hristos şi care umblă în adevăr, ascultare, integritate şi onestitate!
În  versetele menţionate mai sus, apostolul Pavel ne arată cum putem fi creştini autentici.  Adevărul pe care el îl menţionează, arată că  semnul  autenticităţii este o dragoste sinceră.
Prin unul dintre înţelesurile a ceea ce înseamnă a-ţi purta crucea în fiecare zi, întelegem că acest lucru înseamnă a dovedi zilnic acest fel de dragoste. Dacă dorim cu adevărat să fim creştini practicanţi, atunci trebuie să fim gata să împlinim cu sinceritate şi onestitate slujba dragostei.
Datorită acestui fapt, lasă-mă să te întreb în această zi: Care este măsura dragostei tale, şi  ce fel de dragoste arăţi altora? Este dragostea ta: adevărată, statornică, sensibilă şi serioasă? Modul în care îţi manifeşti dragostea arată altora că eşti un urmaş a lui Hristos?
Pentru a da un răspuns pozitiv la toate aceste întrebări, mă rog ca în această zi viaţa ta să fie o împlinire a Cuvântului Domnului Isus vestit de apostolul Ioan, care spune: „Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii!”
FII GATA SĂ IUBEŞTI AVÂND O DRAGOSTE ADEVARATĂ, STATORNICĂ, SENSIBILĂ ŞI SERIOASĂ!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Martie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe înțelept, și el te va iubi. ( Proverbele 9:8 )