Meditație 28 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 51
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1299-28-februarie]28 Februarie [/url]
„ Au ajuns în Ierusalim; şi Isus a intrat în Templu. A început să scoată afară pe cei ce vindeau şi cumpărau în Templu; a răsturnat mesele schimbătorilor de bani, şi scaunele celor ce vindeau porumbei. Şi nu lăsa pe nimeni să poarte vreun vas prin Templu.  Şi-i învăţa şi zicea: “Oare nu este scris: ,Casa Mea se va chema o casă de rugăciune pentru toate neamurile?’ Dar voi aţi făcut din ea o peşteră de tâlhari.” Marcu 11:15-17



Versetele de astazi prezinta un evgeniment din viata Domnului Isus, care ne ajuta sa întelegem ce simte El, în momentul în care îi priveste pe cei ce au o închinare nepotrivita.
Domnul Isus si-a aratat puterea în acea zi, ca sa ne arate cum evalueaza el o închinare autentica.
Cand Dumnezeu priveste în viata ta, ce poate sa vada : o închinare adevarata, sau o imitatie ? O închinare autentica sau un fals?
Lucrul cel mai important pe care ar trebui sa nu-l uitam niciodata, este faptul ca fiecare dintre noi am fost creati pentru na ne închina înaintea lui Dumnezeu.
Pana cand nu vom întelege ca scopul suprem al vietii noastre este sa ne închinam înaintea lui Dumnezeu si sa ne bucuram în prezenta lui pentru vesnicie, viata ne va fi searbada si vom fi întotdeauna frustrati , deoarece numai închinarea este scopul vietii.
Este imposibil sa fii un crestin pozitiv si productiv, fara a avea o închinare semnificativa si veritabila.

Nu vorbesc acum despre acea  închinare ceremoniala, fiindca închinarea înseamna mai mult decat ceea ce facem. Închinarea este un stil de viata. Este o atitudine pe care o exprimi în fiecare zi. Este o activitate si-o atitudine care arata starea inimii si locul pe care îl oferim  lui Dumnezeu în viata noastra. Aceasta este adevarata închinare!
De aceia, lasa-ma sa te provoc în aceasta zi sa faci din viata ta o viata de închinare, care sa exprime slava Dumnezeului nostru!
ESTE IMPOSIBIL SA FII UN CRESTIN ÎMPLINIT, FARA A FI UN ADEVARAT ÎNCHINATOR ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-ți fie frică de opoziție! Ține minte că zmeul se ridică împotriva vântului, nu cu vântul.