Meditație 27 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 94
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1300-27-februarie]27 Februarie [/url]
„Cu şase zile înainte de Paşte, Isus a venit în Betania, unde era Lazăr, care fusese mort, şi pe care îl înviase din morţi. Acolo I-au pregătit o cină. Marta slujea, iar Lazăr era unul din cei ce şedeau la masă cu El.
Maria a luat un litru cu mir de nard curat, de mare preţ, a uns picioarele lui Isus, şi I-a şters picioarele cu părul ei; şi s-a umplut casa de mirosul mirului. „ Ioan 12:1-3

Sunt putini închinatori care pot fi pentru noi un exemplu mai bun decat cel al Mariei din Betania.  Dedicarea si dragostea ei  pentru Domnul Isus, sunt de o mare inspiratie pentru fiecare dintre noi.
Maria, a fost o împlinire practica a marturisirii despre care am vorbit la începutul acestei saptamani, pe care a facut-o apostolul Pavel, care ne-a spus: „Vă îndemn dar, fraţilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească.” Rom.12:1
Maria a venit înaintea Domnului Isus si a fost gata sa I se închine cu tot ceea ce era si tot ceea ce avea.  Ea era asa de concentrata asupra Domnului Isus si atat de preocupata de închinare, încat n-a mai dat nici o atentie lucrurilor care se petreceau în jurul ei.
Practic ea s-a abandonat pe sine si s-a daruit total pentru a se închina Domnului Isus!
Prieteni; acesta este modul în care ar trebui sa ne închinam zilnic si fiecare dintre noi.
Sunt în viata ta lucruri care te distrag sau te împiedica pentru a te închina Domnului ?  Daca te confrunti cu astfel de probleme, te îndemn sa-I marturisesti lui Dumnezeu aceasta situatie si sa-I ceri Celui Preaînalt sa te ajute sa te concentrezi asupra a ceea ce este lucrul cel mai important, devenind astfel un închinator adevarat.
FII GATA SA TE DEDICI ASTAZI SI ÎN FIECARE ZI PENTRU O ÎNCHINARE ADEVARATA ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ascultă-mă, Doamne, căci bunătatea Ta este nemărginită. În îndurarea Ta cea mare, întoarce-Ți privirile spre mine! ( Psalmii 69:16 )