Meditație 22 Februarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1305-22-februarie-2]22 Februarie (2)[/url]
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /><meta content="Word.Document" name="ProgId" /><meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /><meta content="Microsoft Word 11" name="Originator" />
<link rel="File-List" /><!--[if gte mso 9]><xml> <w :WordDocument> </w><w :View>Normal</w> <w :Zoom>0</w> <w :PunctuationKerning/> <w :ValidateAgainstSchemas/> <w :SaveIfXMLInvalid>false</w> <w :IgnoreMixedContent>false</w> <w :AlwaysShowPlaceholderText>false</w> <w :Compatibility> <w :BreakWrappedTables/> <w :SnapToGridInCell/> <w :WrapTextWithPunct/> <w :UseAsianBreakRules/> <w :DontGrowAutofit/> </w> <w :BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w> </xml>< ![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w :LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w> </xml>< ![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style>

„Spune că femeile în vârstă trebuie să aibă o purtare cuviincioasă, să nu fie nici clevetitoare, nici dedate la vin; să înveţe pe alţii ce este bine,  ca să înveţe pe femeile mai tinere să-şi iubească bărbaţi şi copiii;  să fie cumpătate, cu viaţa curată, să-şi vadă de treburile casei, să fie bune, supuse bărbaţilor lor, pentru ca să nu se vorbească de rău Cuvântul lui Dumnezeu.” Tit.2:3-5



Prima prioritate a unei sotii, mame, sau a oricarei alte femei, este sa traiasca pentru Hristos. Daca esti casatorita si ai familie, a doua prioritate este sa ai grija de cei din casa ta si de toate nevoile familiei.
Misiunea sotiei si-a mamei crestine, este sa faca din casa ei o resedinta regala pentru Domnul gloriei, si pentru o familie a credintei. Daca esti sotie sau mama, aceasta îti este misiunea vietii !
A purta de grija de familia ta, înseamna a-ti iubi barbatul, a-ti ajuta copiii sa se dezvolte în toate domeniile vietii si a purta de grija pentru împlinirea tururor treburilor din camin.
Acum, nu exista nici un pasaj din Scriptura care sa interzica femeilor sa lucreze prin curte sau prin gradina, dar Biblia ne spune cu claritate ca o prioritate pentru fiecare mama, sunt lucrurile din caminul ei.
Cu siguranta ca înteleg acele situatii în care o mama singura fiind, trebuie sa lucreze si sa poarte de grija de toate lucrurile gospodariei.
Stiu ca de multe ori nevoile finnanciare determina si mamele sa se angajeze si sa lucreze pentru a asigura sustinerea financiara a întregei familii. Înainte însa de a merge la lucru, fiecare sotie si mama, ar trebui sa se asigure ca aceasta este voia lui Dumnezeu  si nu o dorinta sau o ambitie personala.
Cea mai mare chemare pentru o femeie este sa fie sotie si mama. De aceia nu accepta nici o chemare mai usoara înainte ca sa ai convingerea sigura ca Dumnezeu doreste sa împlinesti aceste lucrari. Nu lasa ca lumea sa te modeleze dupa tiparele ei.
PRIMA RESPONSABILITATE PENTRU ORICE SOTIE SI ORICE MAMA CRESTINA, ESTE SA FACA DIN CASA EI O RESEDINTA REGALA PENTRU DOMNUL SLAVEI SI PENTRU O FAMILIE A CREDINTEI !



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Februarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Când tu te schimbi, prietenii tăi se schimbă și ei, fără să îți dai seama.